Nordlys over Kvaløya
Klassisk nordlysbilde tatt fra vestsiden av tromsøya
Bildet inngår i albumet Nattbilder -
Utstyr
  • Nikon D700
  • 17-35mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger251
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_436345} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Morten L.

Hei Pål. Dette var jo et sylskarpt bilde. Syns at det var litt for mange skyer, men dog. Bra fanga. Savner tromsø.
Pål A.

Hei Morten. Joda, jeg er nok enig med deg ang. skyene. Det var brukbart klart på himmelen til rett før jeg kom i posissjon, men selvfølgelig kom disse skyene seliende i den sterke vinden. Lite å gjøre med det :-) Noen få skyer syns jeg ofte bare skaper mere liv i nordlysbildene, men det må selvfølgelig ikke bli for mye. Hyggelig at du tok deg tid til å kommentere bildet! Satser på masse aktivitet med klar himmel fremover vinteren!
Svein A.

Hei Pål!
Dette må du være godt fornøyd med. Liker utsnittet. Syntes nordlys/skyer fyller bildeflaten godt, og at du har fått med en fin forgrunn. Sylskarpt. Kun de sterkeste lysene har glidd litt ut, så det hjelper utrolig på med litt måneskinn. Er ikke enig i at det er for mye skyer, syntes de er med på å "gjøre bildet". Så håper jeg at det er du som er på jobb neste gang det smeller. Hehe.
Helge M.

Utrolig bra. Like forgrunnen og syns at du har fått belysningen bra eksponert. Syns det er flott med skyer
Håkon V.

Utrolig fint bilde. Skyene synes jeg bare gjør seg godt. Man får en veldig dybde følelse av himmelen her. Skyene, nordlys og stjernehimmelen.
Eksponeringen her er perfekt, liker godt fjelltoppene med snøen som lyser opp.
Kjempe fint bilde, det er som om man er der!
Ole Christian S.

Bra bilde Pål. Ville beskjært inn mot den store steinen på høyresiden og kanskje litt på venstresiden også. Tror bildet hadde blitt bedre i en mindre kvadratisk form. Som påpekt; skarpt. Jeg liker det blåhvite lyset i bildet (månen?) og at du har fått en bra forgrunn med frysing av bølgene.
Pål A.

Takker for kommentarer!
Da jeg la ut bildet var jeg i tvil om jeg skulle beskjære det slik Ole Christian påpeker, men jeg valgte å legge det ut slik jeg har gjort for å få med Blåmannen til høyre, som jeg syns er et flott fjell.I ettertid kan jeg nok være enig med Ole Christian i at jeg burde ha valgt den beskjærte utgaven pga. at fjellene blir såpass små med vidvinkel og relativt stor avstand til dem.
Svein: Forrige gang det var bra nordlysaktivitet var JEG på jobb! Så det var MIN tur denne gang :-))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu