*stjålet hjerte*

Du tok det..
lokket det ut med gode ord,
kjærtegn og forhåpninger.

Det var en nådeløs lek

hjertet fløy med deg

du tok det,
kanskje kommer det aldri tilbake.

vetsj---
dæ e no sært.
går på fotokurs no kanskje bi dæ
litt mer skikkelige bilda etterhvert:O)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_436229} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Håvard F.

Spesielt, jeg ser 2 kvinner. 2 bilder - vind.
Jeg må la det synke inn. Liker kreativiteten
mvh
Håvard
Duy P.

Ikke lett å forstille seg fortelingen på bildet.
Av det mørke, ser jeg øy tynn kvinne, en mann kanskje (en sittende kvinne) og et ansikt ser himmel retning.
Av det hvite ser jeg et ansikt. Dette var for kreativ og krevende, må også studere mer eller avvente med hjelp fra andre.
Du har bevist illustrert rette linjer som skiller sort/hvit som refererer til diktet med ordet (nådeløs). Straight lines without mercy. Vekkende for en hver som er forelsket
Liker presentasjonen Eva
mvh duy
Jan Erik F.

Du bør lage en bok med dine bilder og tekster som det begynner å bli mange av. Liker denne måten å presentere bilder på. Må nok se dette bildet flere ganger, la det synke inn som Håvard skriver. Liker stilen din:)

Jan Erik
Eva Marie P.

Heisann
Kor artig det var å få noen tanker om dette:O) Jeg er alltid litt redd for å gå på trynet med ett av disse "sære" bildene mine.
Det er faktisk en refleksjon i et vindu, det er ikkje "laga" på annet måte at det er brukt filter..
Tusen takk for fine ord Duy, jeg setter pris på å få slike tanker om hva en ser og hvordan du tolker bildet. Kjempeflott.
Bok faktisk:O) næææ kor koselig Jan Erik, men det hadde jeg nok aldri turt:O) bare mamma som hadde kjøpt den og min bedre halvdel måtta kjøpt restopplaget for å få en frue i balanse igjen:O) Men tusen takk for den!
Takk til deg og Håvard, la det synke...jeg venter i spenning.
God fredda`
Eva
Duy P.

Eva :)
Tror eller skal jeg si je vet at du ikke gå på trynet i hele tatt.
Dine bildene og poetiske dikter lar leserne synker i seg selv og tolker disse.
Kun refleksjon fra et vindu og du har fått til så fint. Du er rå :)
Men forsett med dette råskapet ditt Eva.

Ha en fin helg.

mvh duy
Eva Marie P.

:O) mange takk dæ va gode ord å ta med seg videre,
setter stor pris på det.
John H.

Hei
Mystikk, grasiøsitet, stolthet, engler, ondskap og omsorg. Den grasiøse kvinnen står ansikt til ansikt med det onde. Hun er rakrygget og står imot. En vegg står mellom de to og den lille skytsengelen som ikke våger å komme mellom. Bak kvinnen står en annen person som støtter henne. Dette er morsskikkelsen som alltid er der for sine barn. Slik er min tolkning, og bare min. Det er det, dette bildet formidler til meg, etter å ha sett på det mange ganger. Bergtatt og beundrende.
John
Arnold H.

Eit forunderlig bilde dette, Eva. Mange gonger har eg sett på det og prøvd å forstå tittel og historie. Litt vanskelig tilgjengelig og utfordrande - spennande.

Eg kan sjå konturane av eit hjerte øvst i det mørke området framfor dama. At hjertet er litt dunkelt eller "halvveis skjult", kan eg assosiere med tjueri, men tjueriet du skriv om i undertittelen er meir abstrakt beskriving - kanskje - hjertet bore bort av ein stor, mørk figur som står rett framfor den vevre dama.
Hm.. Dette var ei utfordring.

mvh
Arnold
Aina s.

Utrolig bra. Treffende og stemningsfullt.
Et av dine beste synes jeg. Liker denne grafiske sh stilen.

Mvh Aina
Tone A.

Hei Eva
Godt å sjå at du held på særpreget ditt, med bilde som ein kan sjå lenga på og kor dikta set tankane i sving.
Dette bildet er det mest dystre som er kommentert på BG siste døgnet.Det har også eit grafisk uttrykk, og du treng ikkje skriva korleis du har fått til bildet for min del.Eg likar å tolka bildet også utfrå diktet.
Her har du ei fin 3-deling i bildet,som både gir dybde og litt liv til bildet.
August Strindberg er den frå litteraturhistorien som fell meg inn her, pga det melankolske uttrykket på bildet kor bruk av gråtonar forsterkar dette. Med kvite tonar hadde kontrastane blitt for store.
Kvinna her verkeleg slit, når hjarta er borte er også livsgleda teke frå ho.Ganske så tafatt stirrar ho etter hjarta og ho mest forsvinn i mørket framfor.
Ho står med ryggen strak, men likevel held ho på å falla bakover.Men det står nokre klare i høgresida til å ta i mot ho, så ho er ikkje heilt åleine.
Mørket framfor ho er så stort at det ikkje skal mykje til før ho ramlar og bryt saman.
Med diktet får eg også kjensla av at ho mest har gitt opp, men ho held seg oppe likevel med dei kreftene som ho har igjen vegen er så bratt framover.
Venstresida med sine markerte linjer gir eit skille, er det tanken kvinna har om å koma seg vidare i livet der ho finn litt lys under alt det mørke? Eit vanskeleg bilde å kommentera, men på same tid har du fått fram eit bilde som formidlar tap av kjærleik, med flott symbolikk.
Pluss for dei meir duse partia som mjukar opp og høgdeformatet gjer seg godt her.
Eit av dine beste bilde og her osar det av melankoli.
Helsing Tone
Håvard F.

Har sett på dette bildet mange ganger, og det har sunket inn.
Jenta som er minst velger jeg å tro er fra "barndommen" til ho voksne - ho betrakter seg selv da hun var liten, og nå som voksen - tanker på hvordan hun hadde det. Liten og mørkt - mye mørke, men også lyse stunder.
Nå som voksen har det blitt mer lys i bildet. Vinden blåser rundt henne. Ikke vær dag som er bra, men det større feltet med lys i denne delen av bildet viser optimisme, og fremtidsdrømmer...
Veldig filosofisk tenkning fra meg, men slik vurderer jeg ofte bilder..
Ja liker det jeg ser.
mvh
Håvard
Eva Marie P.

SÅ flotte tilbakemeldinger:O) tusen hjertelig takk.
Jon; du så mer i bildet en jeg viste var der, men jeg ser godt morskikkelsen og det var veldig spennende å oppdage nye ting i bildet:O) og det er en liten engel ja, godt sett:O)
Arnold; Takk for du tar ei utfordring, eg syns du mestra det bra! og du ser akkurat det eg vil, konturene av det stjålne hjertet og dama.
Aina; tusen takk, eg er snar å pakke slike ord inn i hjertet mitt, det er utrolig inspirerende.
Tone; en fantastisk kommentar, du ser "ho" så godt, som om du går inn i sjela i bildet å beskriver innenfra og ut. Jeg mangler ord. Tusen takk.
Håvard; tusen takk for det du ser i bildet mitt og at du deler din tolkning av det:O) Det er jo et bilde som jeg absolutt ønsker en filosofisk bedømming på fordi det er slike virkelmidler jeg bruker...et tenkebilde.
Jeg er glad du likte det og at du la det ut på "fjesboka" blei no litt forlegen, DU og Aina, men samtidig ble jeg veldig kry for dere syns det kunne få en plass der.
Mange takk til dere alle, fotovenner, for der ser, bedømmer og hjelper meg på veien.
Eva

Jan Erik F.

Nå har jeg kikket på bildet ditt igjen. Jeg ser en stolt kvinne med rak rygg i " front" av bildet. Rett foran hennes ansikt er hennes hjerte, som hun ikke lenger får tak i. Et sort mykt hjerte med en lys kant rundt. ( bare slik jeg ser det ) Ser en liten jente til venstre i bildet. kanskje er det den voksne kvinnen som barn, uskyldig og uten erfaring i kjærligheten... Med teksten under tenker jeg at dette er en voksen kvinne som har gitt alt i kjærlighet til et annet menneske, og fått svik tilbake? Nå har hun mistet troen på kjærligheten og tør kanskje aldri gi like mye av seg selv noen gang. Fri tolkning, men det er jo det som er det fine med foto. Man får tolke det som man vil :)

Bildet er flott!

Jan Erik
Jani F.

Hei Eva! I likhet med resten her så er eg utrulig fasinert av dette bilete. Den stolte og høgreiste dama har tatt hjertet sitt tilbake og sendt "tyven" på dør. (dette tolker eg sidan hjarte framleis er i hennar del av bilete) Menneskemengden bak ho er hennes undersåtter som støtter ho, men ho går i motbakke så ho er nok ikkje kvitt sin hjartesorg enno... "Tyven" føler seg nok litt liten der han tuslar av gårde baki der...
Nydelig Eva, ein fin start på dagen min dette;)

Mvh Jani....:)
Liv F. D.

Hei Eva,
kjempespennende og kreativt fra deg. Likte komposisjonen.
Ha en finfin søndag!

mvh
Liv ")
Eva Marie P.

Flott Jan Erik:O) det er godt beskrevet, og godt sett,
så koselig at du har brukt "ekstra" tid på bildet mitt:O)
Det varmer at du ser så godt inn i bildet.
Tusen hjertelig takk:O)
Og tusen takk til deg og Jani, for din fine tolkning.
Kjempefint å høre ka du ser her. Og eg håper ho er så sterk denne damen, at ho klarer å holde på hjertet. Du ser på en annen måte og likevel helt riktig..ho går i motbakke, litt artig det, har ikkje tenkt på det. Og støttes av mange gode venner sikkert, eller kanskje "skyttsengler" som er så in for tida:O)
Tusen takk til deg og Liv, glad du likte det,

Fin søndag til dere alle.
Eva


Ann Kristin S.

Trenger du å gå på kurs da? ja, det burde vi kanskje alle for å få inspirasjon... Ser ut til at du har nok av inspirasjon med dette kreative bildet og underteksten.
Et flott englete bilde som en kan dikte mange historier og tolkninger av.
Mvh Ann Kristin
Avsluttet .

Hei Eva
Du er herved opptatt i kunstnerforeningen, om jeg bestemte:)

Jeg vil si dette bare en gang: Ønsker å drømme meg bort i bilde ditt. Ønsker ikke å gå i nærstudie, vil ikke plukke bilde i biter. Jeg vil se det hele, samtidig.
Hva får jeg ut av det. Det første som faller meg inn, helhetlig, er at jeg ser en kvinne i et slikt gammeldags vippespeil.
Mer vil jeg ikke si om den saken. Jeg liker tonene i bildet. Det litt særegne som du får frem, som gjør bildet personlig og Eva.
:)
Hiv det bort til høstutstillingen, tror ikke den er stengt enda!!?!?!
hehe.
mvh arild
Inger-Lise S.

Spennende og stemningsfullt bilde. Rank og stolt holdning på kvinnen der hun står i mot det mørke. Nesten så hun tvinges bakover, men bare nesten, og hun står stødig.Godt komponert.
En fin tekst til bildet.
Jeg liker dette godt :)

Inger-Lise
Eva Marie P.

Mange tusen takk IngerLise, Arild og Ann Kristin:O)
Så koselig at dere likte det.
Ha en super uke
Eva
Tove H.

...og så ble hun til en steinstøtte....er så fascinert av den lille engelen også....dette er en liten eventyrfortelling....
Liker kreativiteten her...håper du alltid vil beholde den.
Hilsen Tove
Odd E. k.

Dette er nok fra åndenes makt der kampen om tilværelsen er meget sterk. Et dystert bilde som er meget godt fremstilt Eva: Kreativiteten er her på topp.

Mvh

Odd E.
Eva Marie P.

:O) så kjekt at dere liker bildet, tusen <3 takk
Oddrun B.

Veldig bra.
Dette bilde kunne jeg hatt på veggen min.Har plass til det og :)

mvh Oddrun
Isidoros P.

Et vakkert bilde og tekst..beklager at jeg er så seint ute men ..men..
isidoros
Eva Marie P.

Takk Oddrun og Isidoros dæ va koselig:O)
Lill Beate Bru F.

Ja, jeg kunne fint hatt dette på veggen, poetisk kunst, flotte s/h- toner:-))
Du er utrolig kreativ både i bilde og ord, stå på!!!:-))
Eva Marie P.

Søta:O) tusen takk, kor koselig dæ va:O) eg tar dæ til mg.
Veldig inspirerende.
eva
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu