søvnløs Normal
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger264
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_434894} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
John H.

Hei
Ingebjørg
Nå har 106 vært inne for å titte på bildet ditt uten å kommentere. Nå har jeg sett på bildet ditt flere ganger for å la det jobbe litt, også i underbevistheten. Men jeg må tilstå at jeg finner ikke helt ut av det. Konkret ser jeg vannsprut. Utenom det blir det litt tomme flater med smårusk. Med god vilje kan jeg ytre at bildet til en viss grad er dekorativt, men da ville jeg endret litt på formatet. Kutt til v. til kvadratisk format. Mulig at jeg bommer med vannspruten. Det kan jo være rimfrost på en buskvekst.
John
ingebjørg fyrileiv g.

Takk så mye for kommentar John! Ler litt av at du ser en buskvekst. Jeg kan derfor til fordel opplyse om at det er en hund du ser, riktig nok med rim. Ser du ikke øyet? Kanskje du ser bildet annerledes om du ser at det er en hund?

Ingebjørg
John H.

Hei
Å, farsjken. Nå er det på tide med besøk hos optikker. Hund ja. Ser det nu. Kor steikandes dum og blind kan man bli. Nå må det sies at bildet, sikkert med vilje, er undereksponert. Litt lysning i de mørke partiene ville fått bikkja mer frem. Kommer seg nå når jeg har fått øyekontakt. Men kan du ikke jobbe litt med øynene så de kommer bedre frem?. De er helt avgjørende. Skjermen på i-macen min er "perfekt" og på den blir det for mørkt. Kjekt å se at du koser deg med hundene dine og villmarkslivet.
John
Tonje H.

Omg! fikk nesten litt gåsehud da jeg åpna bildet. Likner på en ulv, og det blikket den gir meg, setter en støkk i meg. Rimen i pelsen gir bildet prikken over i'en. Dette likte jeg!
Stian H.

Hei!

Anderledes hundeportrett, men liker det!
Fasongen i rimet gjør mye, og det forsiktige blikket.
Mørk, kanskje det, men det falt i smak hos meg. Vil ikke ha det noe lysere. Morro at du prøver:-)
Tror jeg må ut å lufte hundene med kamera en dag...

Stian
ingebjørg fyrileiv g.

Takk folkens!

John - Hehe, må fortsatt trekke på smilet med tanke på at du så en buskvekst her! Sånn sett gjorde det jo ingenting at du ikke så hva det var. Artig. Hadde sikkert kunne jobba med øyet ja. Får se.

Tonje - Jøss, tusen takk. Bra du fikk en slik bildeopplevelse, og fint du lar meg vite det. Det er en alaska husky.

Stian - Kjekt du liker det! -Jeg synes heller ikke at det blir for mørkt. Nå er det vel bare å vente på bilder av dine hunder :) Gleder meg!


Ingebjørg
Lisbeth S.

et bilde med spenning, jeg måtte se godt på bilde en stund for å finne øyet som så på deg, liker rimet som lysner det litt, tenkte ulv med en gang.
Bra hundebilde dette!
mvh Lisbeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu