Eplehøst
Et enslig rødt eple som ble ført ut og inn av dønningene. Synes det lyste opp i en mørk november ettermiddag på stranda.
Utstyr
  • Nikon D300s
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger158
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_434862} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roy Arne K.

Hei
Motivet og meningen med dette bildet er bra, men her tror jeg du har kuttet veldig mye.
Bildene dine har en tendens til å være litt uskarpe - det burte de ikke være med det kameraet, men det er jo optikken som teller mest , samt at du bør bruke en Monopod - det er utrolig mye å hente på det.
Du oppgir heller ingen ting på instillinger så da er det vanskelig å si noe mer om dette.
STÅ PÅ.

Mvh rak
Sidsel T.

Takk for kommentar. Jeg er klar over at det er uskarpt. Brukte stativ, og optikk er AF-S Nikkor 18-200mm 5,6, VR.Det var litt mørkt, har nok brukt alt for lang likkertid. Det var ei treningsøkt med nytt kamera.

Mvh Sidsel
Venche J.

0.6 sek, f/16 og 200 mm. Om du brukte stativ ville dette blitt sylskarpt. Jeg ser du har brukt manuelle innstillinger og regner med at du var ute etter sløringen. Tror det hadde blitt vel så bra med 1/20 sek, og er du stødig så hadde bildet blitt skarpt. :)
Motivet er flott.
Wenche.
Venche J.

VR skal være av på det objektivet du har når du bruker stativ. :)
Wenche.
Sidsel T.

Takk for gode kommentarer og tips. Jeg tenkte nok mer på bølgene enn på eplet. Innstilling 1,6 sek og f/18. 200mm,ISO 200, men beskåret mye som Roy Arne nevner. Får ut å øve mer imorgen hvis det blir oppholdsvær.

Mvh Sidsel
Kai-Wilhelm N.

Hei Sidsel!

Bildet har en uskarphet som kommer av bevegelse. Du bruker stativ, men det er forsatt noen småting som kan skje...

1. Når stativ står i sand kan det enten synke litt i sanden, eller bevege seg pga. at en står i nærheten og rører en fot.. i våt sand forplanter bevegelsene seg lett.

2. Er det vind kan denne fort får stativet til å skjelve. Bruk laveste uttrekk, og stammen på stativet regner jeg med at du har skåret bort for den skal jo aldri brukes :-D ....

3. Ved lange lukkertider kan en fort være uheldig og bevege kameraet når en trykker av; bruk enten fjernutløser (og da gjerne Mirror lock (M-up) og huske å trukke to ganger med et par sekunder melleom første og andre trykk), eller bruk selvutløseren som er i kameraet.

Ellers ser det bra ut; -jeg hadde nok luket vekk den avbrukne stumpen av et strå... -men det er meg det..

mvh
-k
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu