Katedralen i lyset
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • Canon EF 50mm f/1.8 II
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_434595} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Per Ove H.

Forseggjort nattbilde fra ishavsbyen. Brua er godt gjengitt og skaper fin dybde. Den blå katedralen er en fin detalj. Fint også med lys og bygning på fjelle. Himmelen med nordlys og stjerner gjør seg også svært godt.

Mvh
POH
Thorbjørn R.

Komposisjonen fungerer bra her. Brua rammer inn bebyggelsen under Fløya - og Ishavskatedralen er strategisk plassert under midten av brua. Jeg synes også at brua er velplassert i forhold til Tromsdalstinden, den skaper fin symmetri med sør-ryggen av fjellet. Eksponeringen av brulys og bebyggelse er bra. Stille sjø med delikate speilinger er også et pluss. Nordlyset er klart også et pluss, men en mer spektakulær form på dette hadde vært å foretrekke. Likeså et større fargespekter, gjerne med noe lilla og hvitt i tillegg til det (vanlige) grønne. Jeg vet jeg forlanger mye nå, men rene skildringer av bybebyggelse natterstid er ikke så veldig spennende, selv om det er bra gjennomført slik som her. Et skikkelig heftig nordlys, derimot, hadde nok gjort dette til en højdare...

Mvh Thorbjørn
Ole Christian S.

Takker for tilbakemeldinger. Thorbjørn; kunne ikke vært mer enig, skulle så gjerne hatt heftigere nordlys m hele fargespekteret, men man tager hvad man haver..

Kunne seff jukset skikkelig å limt inn et nordlys fra et annet bilde, men orket ikke det her. Valgte levere bildet som det var..

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu