-- FREDSDUEN --
Bildet inngår i albumet GATEBILDER - OSLO -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-11-12 22:48:00
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_433658} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Lars-Anders M.
Håper duen bringer ham fred. Det er vad jeg får ut av dette fine bilde. Bra RAK
mvh
LAM
Birgitta S.
Sorgligt att du kunnat ta bilden, men en bra bild från storstäderna hur det ser ut. Mannens uttryck i ansiktet visar att det inte är på skoj han sitter där. Ett försonande inslag med duvan.
Mvh
Birgitta
Aina s.
Skulle gjerne sett duen litt skarpere/tydeligere (evt m korning ?). Ellers synes jeg bildet ble veldig bra. Jeg ser to tiggere - felles skjebner uavhengig av art. Liker dette.

Mvh Aina
Sathees Isak M.
Et godt snapshot med gode assosiasjoner..

Isak.
Håvard F.
Ikke helt skarpt, men du får frem en historie her som overskygger de tekniske svakhetene ved bildet.
Dette var bra!
mvh
Håvard
Avsluttet .
Ikke enig med Håvard. Her burde det nok vært skarpt. Hva du tenker her, er for meg en liten gåte. Du treffer jo med skarpheten utpå veien????

Vel, du var nok bevisst i gjerningsøyeblikket, her også.
Du har en tanke med alt.

Gid kunne det blitt fred på jord, og at alle kunne leve i harmoni med hverandre og uten at noen skal bli utestengt, oversett, som tiggeren her.
Det er nå så, dog så liker jeg ikke å treffe på slikt i gata, ved storsentre, ja tigging og pågående, frittgående selgere generelt.
Plagsomt.
mvh arild
tove j.
Jeg har nå sett og sett og lurt på dette bildet og er kommet frem til følgende: For uskarpt, Særlig duen, som er en av to hovedfigurer her, og streken på bilen bak mannen som går fra mannens nese synes jeg kunne vært klonet bort. Er litt overrasket over alle positive tilbakemeldinger på dette. Unnskyld min negativitet til dette. Vennligst Tove J.
André V.
Må nok si meg enig med Tove her... Teknisk sett er ikke dette godt nok, men håper han finner fred
Roy Arne K.
Hei alle sammen og tusen takk for ærlige og konstruktive kommentarer - det liker jeg. Innrømmer at jeg har bommet en del med skarpheten på dette bildet, men synes det var litt ok allikevel - skal skjerpe meg!!!

Arild: Når det gjelder tiggere - det er ganske mange av dem i Oslo. Regner også med at dere har noen i Bryne, men tror ikke det kan sammenlignes. Man må bare regne med å treffe/se en 10-15 stykker av dem bare man går en liten tur oppover Karl Johan i Oslo. Sånn er det bare.

André: Tror de leter etter freden begge to jeg.

Hilsen RAK
Avsluttet .
Bra jobba Roy.
v2 ble 100 ganger bedre. Her får du frem et rufset preg over hele bilde, og en herlig toning. Også tettere utsnitt fungerte braaaa-a-a.
God natt.
mvh arild
Erik L.
For oss som passerer dem flere ganger pr. dag var det dessverre nokså uinteressant inntil versjon 2 kom på banen.
Dette er et knall eksempel på hvordan riktige valg i bildebehandlingen / presentasjonen går fra 0 til 100 i løpet av et døgn.
Det nye - litt mer rustikke preget - understreker virkelig hvor surt og ubehagelig det er å befinne seg i en slik situasjon.
ROS - ROS - ROS!
Bra treff med rammen, forøvrig.
mvh. Erik
Birgitta S.
Gratulerar till den nya versionen. Flott !
Mvh
Birgitta
John H.
Hei
Bildet er i utgangspunktet en veldig bra sosialrealistisk dokumentasjon. Symbolikken med dua er fin. De to er jo i samme båt. Langt nede på rangstigen der de er avhengig av smuler fra de rikes bord. Desverre er bildet for svakt teknisk.
John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu