Isgress
Utstyr
  • Fuji Mx 1700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger235
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_43336} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Kenneth P.

Dette ble rett og slett for mye elementer for meg, samtidig som det er for uskarpt. Men det lille formatet her gir heller ikke max for ett bilde som dette. Mulig det hadde vært skikkelig stilig i 1.5x1.5 meter på en vegg!?!
Jytte K.

meget meget flot billede med gode farver
mvh
Jytte
Knut R.

God idé og fint fargespill, men enig i at skarpheten kunne vært bedre, og den harde, grønne streken øverst oppfatter mitt øye som en visuell feil i det formmessige ellers konsistente uttrykket. Men absolutt et bilde jeg også kunne tenkt meg på veggen i stor størrelse om teknisk kvalitet var perfekt - da ville det være et bilde man aldri blir helt ferdig å se på, som kan anta nye former og få nytt innhold for hver betraktning.
Jørgen J.

Hei Hans-Einar
dette ser bra ut, har selv forsøkt med denne type bilder i mange år. Går ut fra at du ønsker forslag, selv ville jeg gå litt tettere på motivet, som det er nå er det for mange detaljer. Skulle også ønske et lite punkt å hvile øyenene på, et lite blad med konstrastfarge, eller hva mener du?
mch jørgen
Hans-Einar O.

Skarpheten kunne absolutt vært bedre KP og KR, selv om jeg har forsøkt å jobbe en del med det. Problemet var selvsagt at originalen ikke var helt skarp, men jeg likte godt den fargemessige blandingen etter litt justering i levels. Så på bakgrunn av det valgte jeg likevel å legge det ut for å se responsen.
Hans
Hans-Einar O.

Til JJ. Enig i at jeg kunne gått tettere på og funnet en detalj som øynene kunne hvile på. Takk for konstruktiv kritikk til alle sammen.
Mvh Hans
Fred S.

Joda, ikke helt skarpt, men behøver slike bilder å være det da ? Abstrakt og fargesterk komposisjon.
vh freds
Øyvind A.

Fine farger. Ser ut som et motiv der det er vanskelig å få alle elementer gjengitt skarpt. Kanskje lettere med færre billedelementer/trangere utsnitt.
mvh Øyvind


geir j.

Syns utsnittet er trangt nok og alle fargenyansene bør frem. Om skarphet er det vanskelig å uttale seg, isen vil jo gjøre innmaten en smule uskarp uansett. Skulle ønske bildet var litt større. Uvant og bra bilde!
Tove G.

Flott og veldig maleri. Med rett signatur ville prisen vært høy. Likte bildet, selvom det er litt ''tungsindig''.
Åge M.

Liker dette, fargevalører og mønster.

Åge
Povl Kjeld H.

Abstrakt, kunne gå for at være et maleri, flot set jeg, god komp.
mvh - povl
Nils B.

Ja det blir nesten litt abstrakt, mulig du kunne laget et med enda hardrer kontrast.
mvh Nils
Hans-Einar O.

Takk for alle kommentarene! Har nettopp kommet fra operafest med Rigoletto i Kristiansund. Et skikkelig ''fyrverkeri'' med musikk og sang. Opera er vel ikke akkurat min stil, men flott var det uansett.
Da tror jeg bare at jeg sier god natt til dere alle!
Mvh Hans
Tom A. T.

Pent. annerledes og nærmest abstrakt naturutsnitt. Likte dette.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu