en streif av sol
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger432
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_432863} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
ketil g.
Vet ikke helt hva du har fanget på sensoren her, men det er iallefall iøyefallende.
Tre elementer hvor det ene spiller hovedrolle mens de to andre har biroller. Den nedre birollen har enviss struktur i seg, imotstning til den øvre. Hovedroleinnehaveren deler bildet i to på akkurat riktig plass og involverer spennende strukturer.
Kontrast mellom blått og gult skaper spenning.
Det er et enkelt og meget velkomponert bilde, men jeg har en følelse av at det blir for "riktig".
Kanskje litt grums hadde gjort seg?

ketil




Knut Georg F.
Strime av gull i blått, farger som suser godt sammen, og former som synes skapt av naturen. Dekorativt. Forbedring ? litt mer blur i nedre del? (neppe)
Mvh Knut
Fred S.
Synes dette ble ganske spenstig, Ingebjørg. At det beskrives som "riktig" har jeg ingenting i mot, litt greit med riktige bilder en gang i blant også. Synes med andre ord at den gyldne linja deler opp det blå på helt "riktig "plass, og i to helt "riktige" deler.
Det som forstyrrer meg litt er de to "sinte bamsene" under streken, de stjeler blikket mitt hver gang jeg ser på bildet...

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.
Takk fot kommentarer!

Ketil - Jeg ser ikke helt dette problemet ditt med at alt riktig. Det er jo mye som skjer i hele bildet.

Knut - En mer uklar forgrunn kunne gått an, men jeg synes ikke selv at det er nødvendig, og vil derfor ikke lage det i photoshop.

Fred - Sinte bamser? Ser ikke dem jeg.


Ingebjørg
Magnar B.
Spennende motiv, komplementært og mot det abstrakte. Liker idé og farger, men faller ikke helt til ro med komposisjonen. Det skjer mye i øvre halvdel og lite i nedre halvdel av bildet.
ketil g.
For ordens skyld. "Det uomtvistelig en gunnleggende og god komposisjon tatt ut fre tre ulikelementer.
Ikke mange greier denne balansen, men Freds sinte bamser har noe for seg her, i og med at de bryter opp strukturen i nedre del. Litt bamser i topp
feltet kunne gort seg (i mindre grad).
Og kanskje økt kontrasten rundt bamsene for å fremme en struktur i feltene.
PS. Jeg ser heller ikke bamsene.
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for at du er innom igjen, Ketil. Forstår deg bedre nå, og jeg er faktisk litt enig med dere som mener at det er litt for rent opp til høyre der.

Bildet trengte kanskje litt mer tid hos meg selv, og det lønner seg. Sinte bamser i topp ja... Jeg har noen andre versjoner som har det, men de har ikke så fint lys. Det er forresten is du har sett på og kommentert.

ingebjørg
Torbjørn K.
Dette likte jeg veldig godt. Utrolig fine fargetoner i bildet. Jeg liker godt linjene, men synes også boblene i nedre halvdel av bildet fungerer bra.

Torbjørn
John H.
Hei
Is og gyldent, lavt, sollys tipper jeg. Bra sett og formidlet. Jeg får assosiasjoner til smykkeskrin med gullsmykke i blå fløyel. Jeg får også assosiasjoner til ild. Nydelige farger og passende format. "Bamsen" er bare passe defus og stjeler ikke plass i bildet.
John
ingebjørg fyrileiv g.
Takker!

John - Is og sol ja, riktig ;) Fint med assosiasjoner, og at du ikke har problemer med bamsen.


INGEBJØRG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu