Noen som har noen som helst formening om dette? Setter pris på all tilbakemelding.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger432
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_432732} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Arnold H.
Ineressant og uvanlig tilnerming dette Marcus. Stjerten og beina er skarpe, med fint lys og bakgrunn. Denne delen av bildet likte eg godt.

Eg sat ei god stund og funderte på dette, og prøvde med forskjellige utsnitt. Personleg synes eg kanskje du kunne kutta langt meir frå venstre og også ovanfrå - kanskje til midt under vingen eller der omkring. Det ville formidla endå sterkare at måsen er på veg bort - ut av bildet. Då kunne det kanskje også vore meir luft bak.

mvh
Arnold
Bjørn Aksel B.
Må være ærlig å si at her mangler det for mye interresante partier i bilde til at jeg skal synes det er spennende . De skarpe partiene i bakparten samt de lyse stripene kan ikke veie opp mot alt som mangler. På min skjærm er mye av de lyse partiene utbrent. Det halve hode får jeg ikke så mye ut av. Ved et panorert bilde synes jeg at de eventuelle skarpe partiene bør ligge i hode/øyeregionen. Det mangler her, eller sitter i bakparten.. Bilde er vel ikke egentlig mye panorert heller, men fremstår vel egentlig mere bare som uskarpt.
Har sans for nytenking, men dette ble langt fra min smak.
Så gjentar jeg; etter min smak.
mvh
Bjørn A
Ivan H.
Hei,

Jeg bryr meg ikke så mye om bildet er utbrendt eller ikke, men det jeg henger meg opp i er at jeg ikke synes at komposisjonen fungerer. Ser at du har prøvd det på noe nytt, men jeg sliter med å få dette til å fungere. Tror rett og slett du viser for mye, utenom det som her er motivet; beina og vannstripene.

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal se, om det er på venstre side eller høyre. Det som interesserer meg er en ganske liten del av bildet. Her tror jeg ville forenklet det enda mer, vist mye mindre på venstre side. Der kan være rom eller luft, for eks hvis du hadde vinklet bildet og vist beina som kommer diagonalt ned til øvre høyre del av bildet. Resten hadde vært bakgrunn. Da hadde forenklet det, samtidig som du hadde endret vinkelen til beina? Bare en tanke.

Mvh
Ivan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu