Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger338
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_432107} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fred S.
glødende gyldent, Ingebjørg, likevel i tammeste laget til å være deg. Jeg synes det er fint at du har "samlet" skarpheten i bildet i den langsgående, diagonale linjen , og den lille busken er en pent og korrekt plassert detalj, men jeg savner noe "bærende " her, et eller annet som løfter bildet. Vet at det siste blir svært vagt, men dette er ikke et bilde jeg kommer til å huske. Tror det ligner for mye på en del andre bilder fra din hånd, men bilder som på forskjellig har hatt "noe mer".

vh fred
ketil g.
Rent komposisjonsmessig synes jeg alt er på plass. Men det drukner i gultoner.
Hva med shv. og litt jobb med kontraster?

ketil
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer!

Fred - For meg er det lyset som gjør dette bildet bærende. Jeg synes selv at det var et fantastisk lys, men så var det jo en fin dag også som henger igjen i bildet. -Hos meg. Hvilke andre bilder ligner de på? Komposisjonsmessig?

Ketil - Ja, det kan godt hende. Skal prøve i grått, men jeg har ikke stor tro på akkurat det. -Kanskje fordi jeg liker det godt nok slik det er. (?) Kanskje ikke skjermen min er lik din, og at det faktisk er for gult.

Ha en bra dag.
Ingebjørg
Mone S.
Mye lys, varme og energi, liker gultonene i bildet.

Mvh Mone
Torbjørn K.
Enkel og ren komposisjon, men jeg synes det blir i overkant tomt i høyre del av bildet. Kanskje et kvadratisk utsnitt kunne gjort seg. Rå-flott lys, men det blir kanskje i overkant gult?

Torbjørn
Eva Marie P.
Dette var veldig vakkert, liker farvetonene dine som bare smyger seg inn i sjelen min og varmer..
Ren og fin komposisjon, liker godt den uskarpe forgrunnen og fokus lengere bak, gir dybde i bildet. Og den ene blomsten som strekker seg mot lyskilden...
God symbolikk, eg likte dette:O)
-epl
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere tre!

Torbjørn - det er notert. Som jeg har nevnt over kan det være skjermen min som ikke viser det så i overkant gult jeg har inntrykk av at dere ser. Så dere har sikkert rett.

Eva - Takk. Men det er ingen blomst, det er ei furu.


Ingebjørg
Anne Ø.
Lekkert, liker kompen, furua som stikker opp i flaten. herlige gultoner og lys!!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu