Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger353
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_431500} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anne Gunn P.
Spenning og komposisjon, bildet fenget meg umiddelbart! Ballen - og målet i det fjerne,får tankene i sving, mye symbolikk her.
Kunne kanskje vært skarpere, men ikke nødvendigvis. Liker bildet slik det er presentert.
God ide!
Fred S.
sånn umiddelbart tenkte jeg på et annet (muligens) fotballrelatert bilde, nemlig et visst gult midtstilt cornerflagg. Det bildet ga jeg opp etter en stund, dette er lettere tilgjengelig (tror jeg), og hvis ikke, så er det bare jeg som er litt treg:

Men altså, jeg liker det rett og slett som gammel venstreving (som det het i min ungdom):Målet lokker i det fjerne, og ballen ligger perfekt til ( ikke midtstilt, da hadde det ikke rykket i "skuddfoten"), som skapt til å skru inn i vinkelen i (for keeperen) høyre hjørne.

Det var alt, men absolutt ikke lite. (men hadde jeg ikke spilt fotball som gutt/ungdom hadde jeg sikkert skrevet noe om ødslighet, forlatthet, forfall, høstløv som samler seg......

vh fred
Tom E.
Fred er inne på det her - fungerer på to måter dette bildet. Både som stemningsbilde på sommeren som er over, men samtidig er det noe med plasseringen av ballen i bildeflaten som gjør at man verker etter å plassere den i krysset :-)

TomE
Øyvind A.
Mange takk for interessante synspunkter.
mvh Ø.
Torbjørn K.
Hehe, artig variant. Høsten er over og fotballsesongen er slutt. For meg gjør de små bladene over fotballen mesteparten av bildet. Uten de ville det virket noe oppstilt.

Torbjørn
Øyvind A.
Takk for det, Torbjørn. Bladene på ballen er så klart viktig. En annen ting som var viktig for meg, er at nettet bak mål delvis har falt ned. Men det var det visst ingen andre som la merke til (?).
mvh Ø.
Inger-Lise S.
Her har alle gått hjem, er min første tanke. Men plassering og fokus på fotballen forteller meg at den er viktig.Ballen,rim på gresset og høstblader får meg til å tenke at fotballinteressen er flyttet innendørs til neste sesong, men den er like sterk, f.eks foran TV,n.
Gjennomtenkt og fin komposisjon av bakgrunnen.
Kledelig format.

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu