Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger465
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_431002} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Per Einar G.
Denne var bra Ivan, liker måten du har løst denne oppgaven på, aner jeg gasbind, samma gjør det, men det gjorde susen.
Komposisjon og format liker jeg også.
Skal jeg komme med et forslag så må det være å dempe konturene av gasbindet en anelse, dersom det er gasbind da, he,he men du skjønner hva jeg mener.

Per E.
Gudmund J.
Sorry kompis, synes dette er under pari, flatt kjedelig og ganske så 13 års jenterom-aktig. Har ikke levert bilder til dette forumet selv, så kanskje jeg skulle holdt kjeft?
Liv F. D.
Konseptet er stilig, og jeg liker kontrastene i sv/hv - lys/skygger, men jeg synes det ble litt for mye "Barbie" her. Tror det ville sett "bedre" ut med et ansikt bak sløret.
Bra jobba!
mvh
Liv ")
Fred S.
som vanlig ikke til å bli klok på. To ganske så formlike grå gestalter, den ene med en slags nettingstruktur, den andre også med en slags struktur, men mer pregløs. Og midt mellom disse,profilen av en utstillingsdukke med påfallende røde lepper og løftet blikk som en ikke ser
Erotisk ? ..eller tvert i mot ? Gidder vel egentlig ikke å forsøke meg på "tolkning", men er halvt fascinert.

vh fred
Geir A. G.
Jeg har vel også (ikke overraskende...) litt problemer med å bli klok på bildene i denne serien. Men flere av dem, som dette, vekker i hvert fall nysgjerrigheten min!

Bildet jeg så langt har mest sans for i serien er det med huset, http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=489674. Der er det (uhygge)stemning i bøtter og spann, og rom for mange historier. (Burde selvsagt ha skrevet dette under det bildet, men rakk aldri det...)
Ivan H.
Hei og takk for tilbakemeldinger, på et noe rart bilde.

Per Einar; gasbind er det ikke, og venter med å røpe hva og hvordan. Kjekt at du liker bildet.

Gudmund; Du trenger ikke si sorry, og det er helt greit for meg at du ikke liker det. Men noen ting ønsker jeg at du utdyper; hva er det som gjør at du synes bildet er flatt?
Om du skal holde kjeft eller ikke, skal ikke jeg gå inn på. Setter pris på tilbakemeldingen, men den betyr mer hvis du begrunner meningene dine.

Liv; du sier konseptet, mener du at du liker motivet slik det er fremstilt her? Hva gjør at du forbinder det med "barbie"? Og hva er negativt med det? Må innrømme at jeg verken har tenkt på "barbie" eller 13-års alder her.

Fred, Klok? Helg sant og fullstendig enig. Sliter med å bli klok selv. Med strukturen, prøver jeg å lage en forskjell på dybden, fra høyre til venstre side. Utstillingsdukke er riktig ja. Her er det å prøve å gi liv og et litt surrealistisk preg på et dødt motiv. Historien? tja, si det..

Geir; du sliter du også ja, forstår det. Men det er jo litt fint med bilder man må jobbe med å få noe ut av? Er det ikke som god musikk? Ofte må man høre på sangene flere ganger før man skjønner koden, og man liker musikken enda bedre. Og kanskje ikke blir lei av den.
Fint jeg klarer å vekke nysgjerrigheten.


Må smile når jeg leser at bildet forbindes med barbie og et 13-års jenterom. Det var ikke i mine tanker, men synes det er interessant når andre forbinder bildene med noe helt annet enn meg.

Det er noe jeg ikke er helt fornøyd med, som jeg såg etter jeg la ut bildet. Men kan komme tilbake til det..

Setter pris på flere meninger og kritikk.

Mvh
Ivan
Tove H.
Du klarer nesten å få liv i dukken..en slags oppvåkning fra de døde... Får de assosiasjonene pga det kritthvite ansiktet og lagene med florlette stoffremser. Liker lyset og skyggespillet...
Vet ikke hva den andre formen bak "sløret" er...kanskje litt av en hest..
Bildet vinner seg ved å studere det...fra følelsen av at dette var litt plastic, til at det er en form for liv i bildet.....fascinerende.
Liker komp og utsnitt. Og fint med konturene av opprevet stoff, som da altså ikke er gasbind.
Hilsen Tove
Liv F. D.
Hei Ivan
Jo jeg likte bildet som du har komponert det. Det jeg mente med barbie var vel at det lignet på en barbie. Ikke noe negativt ment fra min side annet enn at jeg heller skulle sett et menneske der. Ble litt "kunstig" og kaldt om du skjønner.

mvh
Liv ")
Tor Olav O.
Liker dette. Flott struktur som blsnder seg i håret. Og veldig god definert profil i det slørete. Det er klasse over dette. Tor Olav
Håvard F.
Spennende, halvt kvinne, halvt kunstig i stoff.. Komposisjonen er knall. Føler et snev av erotikk i bildet.
Dette likte jeg.
mvh
Håvard
Avsluttet .
Har sett på dette bildet mye til og fra, og må si det er et bilde som fenger visuelt, erotisk, noe mystisk, sjeldent et portrett/ansikt uten øyne gir et slikt inntrykk....stoffeligheten minner meg om hva noen av oss gjorde i den analogen tidsaler...lånte konas strømpebukse og tredde over objektivet...håper du som det står i reportasjen, får din utstilling, tror mange av oss liker din brede egenartede stil, og lærer av å betrakte dine bilder.

mvh Ulv
Avsluttet .
-skulle være tidsalder-, sorry trykkleif.
Ivan H.
Takk for tilbakemeldingene. Beklager at jeg ikke har svart dere andre.

Ja, jeg ville lage liv i en utstillingsdukke, men samtidig skal man se at her er det ikke noe levende. Om dere forstår.

Ja, Ulv, ikke alltid vi trenger øynene for å få noe sensuelt ut av det.

Fint å lese at du får noe ut av bildene mine. Det er jo det vi alle prøver å få til, sant?

.Ivan.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu