Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger496
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_430525} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Håkon B.
Dette ble liksom litt midt på treet. Skyene er for lyse og uten konturer. Kanskje et gradert ND filter kunne hjulpet her. Blir liksom for mye utvasket og utbrent. Muligens ville jeg ha beskjært bildet helt til venstre slik at fjellet gikk nedover hele tiden. Slik det er nå så blir det en høyde til på venstre side nederst som forstyrrer
Eli R.
Pent men litt tilfeldig utsnitt. Greit som postkort hvis det er poenget. Ellers ville jeg lese meg opp på komposisjon. Micheal Freeman har feks "The Photographer's Eye" som gir gode a-ha opplevelser.
Det som jeg syns er bra her er at du har med "foreground interest", altså gresset foran og ikke bare vannet og speilingen.
Det jeg syns ikke fungerer er at både buen på fjellet (er det Skogshorn?) og de to trærne har tyngdepunktet på samme side i bildet. forsåvidt liker jeg at de ikke tangerer fjellryggen. Men fargene er for nære hverandre også. Blikket forsvinner ut på venstre side i bildet... uten å ønske å komme tilbake. For meg er dette ikke noe f/64 bilde, sorry... Det som kan være problemet med et ND grad filter er at fjellrekka er ujevn. Kan kanskje gi litt verdi men.. det ser ikke ut som om himmelen er utbrent. så sånn sett er det greit.
- Eli
Steinar B.
Takk for konstruktive tilbakemeldinger her også Eli. Om et bilde er f/64 eller ikke, har i flg. retningslinjene ikke med bildets kvalitet å gjøre, men med fotografens ambisjoner og kritikernes muligheter til å gi noe mer direkte kritikk - noe du gjør :)
Har lest mange bøker (men ikke den du foreslo) og vært på workshops (bl.a. OJ Liodden), men det er dessverre slik at det trengs trening og erfaring og tusenvis av bilder for at dette skal sitte, både teknisk og komposisjonsmessig. Men jeg er på vei - håper jeg.
PS Ja det er Skogshorn i Hemsedal
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu