Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_429984} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Yngve Sem P.
Komposisjonen er fin, med en kjekk diagonal opp til staken, og en ryddig flateinndeling. Det virker som det var det du var ute etter å få til her, uten å ville forhaste meg, for jeg mener dette ender opp som et ganske tamt landskapsbilde utover det. Så hvis det var hensikten å vise, passer det godt med regnvær og, i mine øyne, en intetsigende lys himmel. For slik kan jo naturen også være, men som bilde ser jeg ikke at dette har særpreg med en slik valgt gjengivelse, dessverre. Et litt intetsigende bilde, som ikke står i stil til et av dine siste portretter bilde nr. 488940, der jeg synes melankolien er påtagende og god, og av en høyere teknisk standard.

Jeg liker godt sprekkene og sårene i svaberget i front, og hadde likt et bilde med mer vekt på det.

Selv om bildet hever seg i medium visningsmodus,
ville jeg nok gjort et nytt forsøk under andre lysforhold, først og fremst. Men det er meg :).
Ole A. V.
Takk for det, setter pris på grundig tilbakemelding!
Er i hovedsak enig i det du skriver. Jeg tar ikke så mye bilder av landskap/natur, og i den grad jeg gjør det er det ofte roen og ensomheten naturen kan gi jeg vil formidle. Og da er det nok lett for at bildet fort kan bli tamt og intetsigende.
Ser også at det ikke er helt bra teknisk, er nok en kombinasjon av at frontlinsa ble våt (været var litt røffere enn det ser ut som) og litt venstrehåndsarbeid med oppskarpingen.
Eli R.
Jeg må innrømme at for meg er dette kjedelig og intetsigende. For åpent for tolkning - skjønner ikke hvor du vil jeg skal sette blikket. En scene uten skuespillere. For meg står dette bildet i stor kontrast til de flotte portrettene dine.
- Eli
Ole A. V.
Takk for kritikken Elin, "en scene uten skuespillere" synes jeg passer bra. Selv om sitatet selvsagt kan brukes metaforisk og skuespillere ikke trenger være synonymt med mennesker så ser jeg for min egen del at jeg som regel vil ha mennesker(eller i det minste spor etter mennesker) som en del av mine bilder for at de skal bli noe mer enn i beste fall "fine"...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu