Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger574
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_428037} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Carsten A.
Greit lyssatt og eksponert portrett, men med et ansikt som blir påfallende livløst.

Jeg har ikke særlig sans for 50mm brennvidde (brukt her) til denne typen tette portretter hvor bare ansiktet er med, her blir den uskarpe nesen litt for stor og dominerende i bildet.

MVH CA
Harald H.
Ved første øyekast likte jeg bildet og gjør det fortsatt til tross for at jeg er enig i kritikken til C.A. Jeg likte spesielt lyssettingen godt. At uttrykket til den portretterte virker livløst minner meg om personer jeg har møtt, som nettopp virker livløse i ansiktet og det hever opplevelsen for meg.
Ole A. V.
Takk for kritikker, det noe livløse (eller kanskje litt resignerte og sammensunkne) utrykket er noe av det jeg selv liker ved dette bildet. Stor og uskarp nese tas til etteretning, jeg liker ofte å bruke både 35mm og 50mm på portretter(førstnevnte primært ved barnefotografering under ukontrollerte forhold), men noen ganger kan det bli litt mye. Uskarpheten kan nok dempes en del i etterbehandling.
Carsten A.
La meg forresten legge til at bildet her er et godt eksempel på hva EF 50/1.8 rent teknisk er god for - EF 50/1.8 er meget bra optisk og fortjener absolutt ikke den negative vurderingen mange gir det på grunn av en "plastikkpreget" byggekvalitet.

MVH CA
Avsluttet .
Jeg har kikket på dette noen ganger og synes det er et bilde som tar seg opp ved gjensyn. Det blir heller resignert og melankolsk enn intetsigende ...

At det er bra teknisk er allerede nevnt.


Ole A. V.
Ja, 50/1.8 er slett ikke verst, med en kombinasjon av riktig bruk og litt flaks kan den gi meget gode resultater også på full åpning...
Resignert og melankolsk er en god beskrivelse på det jeg liker ved bildet, takk for det :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu