Rust
Bregnen smøg seg så flott mot denne gamle rusthaugen litt ovenfor flomollet. Grønt og rustrødt er da flotte kombinasjonsfarger. :)
Varme farger. Trenger det nå i tussmørket, der alt blir grått og kjedelig.
Bildet inngår i albumet Rust og rask - Forsøker å få orden i etterlatenskaper (kaos) som jeg finner på mine vandringer i nærområdet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_427908} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Bjørn H.

Artig dette her Wenche,denne er nok gammel tenker jeg.

mvh.Bjørn
David O.

Artig vinkel og jeg likte kontrast mellom fargene men lys bli alt for hardt desverre Wenche
Venche J.

Takk for kommentaren Bjørn.
Det er en gammel fortøyningsbøye og den har ligget der i alle de år jeg har bodd i Alta (33 år). Lurer på om det er noe fra krigens dager, men jeg vet ikke.
Wenche.
Venche J.

Takk til deg også David.
Ja, det blir sånn når det er gnistrende sol.
Wenche.
Inger Anne Maritsdotter V.

Ja dette er eg glad du ikke gikk rett forbi,
for det ble en severdig helhet her med fine harmoniske farger.
Et annerledes bilde som skiller seg ut:)
Likte det!

Inger Anne
Knut Georg F.

Er ikke sikker på at dette er en bregne, men rustkjetting kjenner jeg godt. De passer iallefall godt sammen. denne kjettingen har ingenting i sjøen å gjøre:-)
Mvh Knut
Cathrine L.

Gnistrende sol og gnistrende farger. Liker det jeg. Ok muligens det er et vel hardt lys men fargene er flotte og sammensetningen av det grove som kjettingen er, og det fine som bregna er blei en super sammansetning!:-)
Bra sett.
Mvh cathrine
Jørn K.

Jeg liker dette bildet fordi det er et budskap i det at en grønn og frisk, men litt tynn og skjør bregne, som egentlig ikke er en bregne, ligger så varsomt mot en diger, rusten og solid fortøyningsbøye litt ovenfor flomollet. Og selv om fortøyningsbøyen er stor og sterk, må den til slutt gi tapt for tidens tann, og vil bli til atomer og ny natur.

Jeg må visst passe meg for å si hva jeg tenker om andres bilder, og huske på at bildet jo uansett sier mer en tusen ord...:)

Så; Fine farger, artig komposisjon og litt synd med det meget harde lyset.

Fotohilsen
Jørn.
Lisbeth S.

Godt sett og syntes dette passer fint sammen, syntes du har fått til et spennede utsnitt av det rustne og grønne. God skarphet og greit lys.
mvh Lisbeth
Venche J.

Tusen takk for kommentarer og tilbakemeldinger dere.
Knut, den bregna som kanskje ikke er noen bregne, får vi sikkert svar på hvis Inge stikker innom. Han virker å være ekspert på smådyr (helt ned til mikroskopiske) og planter.
Jørn, du så det jeg tenkte da jeg tok bildet. :)
Wenche.
Knut R.

Flott motiv i et flott utsnitt!

Jeg tror jeg hadde dempet lyset litt på rusten. Vet ikke om du bruker Nikon Capture og RAW, men hvis du gjør det så hadde jeg prøvd med Vivid og ADL, kanskje justert kontrasten litt.

mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu