Bylys på hytta
I fjæra på hytta og tester nylinsa og venter på Nordlyset. Intet nordlys og delvis overskyet :( - Men legger ut et bilde jeg testet med høy ISO og kort lukkertid. Orange lys fra bebyggelsen bidrar til å lage litt liv i bildet.
Helt greit tidsfordriv, og glimrende egenskaper på kameraet på høy ISO !
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • Canon EF 24mm f/1.4 L II USM
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/1.4
  • Lukker1/1s
  • Nei
  • AnnetISO6400, stativ, fjernutløser.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_427178} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Veldig bra!
Liker den knallblåe himmelen, med det oransje lyset fra byen. Speilingen i vannet gjør seg også bra. Et litt annerledes nattbilde, som fanger øyet.
Så bra får ikke jeg det til:-)
krit k.
Veldig vakkert himmelmed lys stjerner skyen og speil i vann.
Hils.Krit.
Ole Christian S.
Takk for tilbakemeldinger. - Det morsomme var at jeg fikk meg en overraskelse, fordi lyset var omtrent ikke synlig i bekkmørket... Så det først etterpå i displayet på kameraet! :)

Thorbjørn R.
Ikke all verdens spennende, men bra teknisk. Kombinasjonen 5DII og 24mm 1,4II må da være ideell til nordlysfoto. Så her forventes det feilfrie nordlysbilder - når nordlyset engang dukker opp. :-)

Mvh Thorbjørn
Ole Christian S.
Torbjørn; Hehe vi får se da.. Er iallefall fornøyd med utstyret sålangt ja. - Lite nordlys har det vært, og det som har vært har vel vært fraværende pga lavtrykk og skyer. - Dette bildet var kanskje ikke så spennende nei, men når en eksponering på 1 sekund viser ting som ikke øyet engang klarer å oppfatte helt, så lover det bra for nordlysbilder ja ! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu