Høst ved Asdøla
Fra Asdøltjern renner elven Asdøla ned gjennom Asdøljuvet. Det er oktober, og det er blitt høst her nå. Den lille fossen her i Vestmarka har tatt seg litt opp etter en tørr september
Utstyr
  • KonicaMinolta 5D
  • Tamron 18-250 mm, f/3,5-6,3
  • Brennvidde18 mmmm
  • Blenderf/20
  • Lukker1/3s
  • Nei
  • AnnetIso 100 raw. Kameraet ble satt på fast underlag. Selvutløser. Etterbehandling i PE6.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_426654} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Børth Aadne S.

Hei Erik. Flott bilde i fra Asdøla dette her. Er bildet tatt langt nede i bekken? Har gått langs hele bekken og kjenner meg ikke igjen.

Fin sløring og flotte farger. Likte godt utsnittet som du har valgt. Et flott bilde :o)

Mvh
Børth Aadne
Erik U.

Hei Børth Aadne!

Bildet er tatt et par hundre meter vest for Asdøltjern, altså langt oppe!
Takk for hyggelig kommentar!

Hilsen Erik
Martin H.

Flott bilde av en liten foss hvor vannet tar mange forskjellige veier som skaper et herlig motiv. Fine høstfarger :) Bladene helt foran i motive er kanskje litt forstyrrende men igjen med på å skape en høst stemning, så får ikke helt bestemt meg :) Hadde vært morsomt å sett vannet med kanskje enda lengre lukkertid?

Mvh

J. Martin Hansen-Just
Øyvind B.

Jeg liker slike bilder veldig godt, og dette var ikke noe unntak. Flott sløring av elva, og fine høstfarger på trærne. Likte også bladene i forgrunnen veldig bra, da de forsterker følelsen av at det er høst.
Øyvind
Erik U.

Takk for kommentarer, Martin og Øyvind!

Hilsen Erik
Odd Tore S.

Jeg oppdaget plutselig at du holdt til her på dotten du også, og da må man jo ser hva som finnes.
Mange pene naturstemninger du har lagt ut her, gjerne med godt mettede farger, i alle fall på denne skjermen. Jeg kjenner jo igjen en god del etter torsdagens seanse.
Her er du i Asdøljuvet, et av de stedene som jeg liker best å oppsøke med kamera, og som gir både store fotografiske muligheter og utfordringer.
Jeg synes at dette ble høstlig og fint, en god gråværsstemning med så lang eksponeringstid at sløringen blir god uten å bli utflytende.
Men det som skiller dette bildet ut fra de utallige andre fossebildene med sløret vann her er forgrunnen. Jeg synes at den ble meget vellykket, ga dybde og var en forfriskende avveksling.
Odd Tore
Erik U.

Takk for det, Odd Tore!
Jeg visste heller ikke at du var aktiv her, så jeg har benyttet sjansen til å se på bildene dine. Flotte naturskildringer du formidler. Og teknisk gode bilder.

Hilsen Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu