• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-10-06 23:41:13
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-10-07 19:30:15
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2009-10-08 12:28:16
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger394
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_426180} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
John B.

Hei
Ja det er dette de mener, når de sier rom med enkel standard....
Neida, fra spøk til bilde. Dette var riktig så spennende synes jeg. Et bilde som gir rom for mange tolkninger, og fantasien får fritt utløp...
Det tekniske er helt på topp, og derfor liker jeg dette bildet x 10
John B.
eric w.

Tusen takk John:) Bildet er tatt på gamle lier psyk sykehus, ett sted med masse historie i veggene, og heldig var jeg jo som har ei som stiller opp som modell. Det er stille rom der, men alikevel så masse sjel der. Ett svært spennende sted for oss som er fotointresserte. Rommene i seg selv får tankene frem, om hvordan det engang var der. Både trist og skummelt på engang synes jeg. heldigvis er det bedre nå, for de som faktisk må bo på ett slikt sted en stund. Jobber innen dette og ville med dette bildet prøve og formidle en følelse, som jeg i mitt yrke ofte ser. det skulle være isolasjon, redslen og håpet om noe bedre i morgen. Jeg er glad for å gi folk håp, og synes det er viktig at vi ser litt på dette når vi tusler igjennom vår egen hverdag:)
Inger-Lise S.

Knakende godt bilde. Sannelig har du funnet et spennende rom! Jeg liker plasseringen av jenta og at det faller skygge over ansiktet hennes,- og bak henne. Posituren passer godt til kulissene. Spennende dette.

Inger-Lise
eric w.

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger.
André G.

Hiver meg på hyllesten.
Flotte detaler, bra komposisjon og en velfungerende tanke bak det hele. Vakkert på alle mulige måter.
Kunne kanskje være verdt en duotone forsøk? Kanskje med noe blålig for å gjøre hele "feelingen" enda kaldere? Uansett ett knakende godt bilde!
eric w.

Takk Andrè, ingen dum ide. skal legge ut en versjon med kaldere lys snart.
Børth Aadne S.

Flott!! Dette var bra! Flott/stilig motiv og kjempeflotte fargetoner. Synes lys og skyggeforhold ble meget bra. Det samme synes jeg om komposisjon og skarphet. Flott bilde :o)

Mvh
Børth Aadne
eric w.

Hei Børth. Takk for hyggelig kommentar. Jeg har lagt ut to stk bilder for denne uken, men tenker på å legge ut en versjon nr 2, med litt kaldere blålig lys etter forslag fra Andrè. Men den kommer til uken igjen:) Det ble en hel lang serie bilder fra denne locationen, vurderer å legge ut noen flere. kanskje som en serie i sort/hvitt.

Ellers tusen takk til alle her for konstruktive kommentarer. Igjen tusen takk alle sammen, og ha en fin høst:)
eric w.

Fikk rotet meg til å legge ut en versjon nr 2 etter tips fra Andrè.
André G.

Heisan.
Likte faktisk Versjon 1 bedre. Ble litt for lilla i tonen og man kan se utbrenthet enkelte steder. Føler nesten bildet ble varmere. Testa du med å bare legge på et blått layer og tone det ned occupacy? Tror fremdeles litt på ideen min :-) Men Bildet er uansett flott!
Håvard F.

Spennende bilde. Får følelsen av ei som ikke hører hjemme der (posetivt for bilde sådan) Hennes utrykk viser frykt. Går for org. bildet.
Godt foto Eric :)
mvh
Håvard
eric w.

Andrè: Ja ble litt usikker selv på denne med duotone, skal prøve en V3 med teknikken du beskriver.

Håvard: Ja sant som du sier, iom at dette er ett gammelt psyk sykehus så var meningen å frembringe en illustrasjon av frykt/og følelse av at "jeg passer ikke inn her jeg".. Så det er dermed en ganske riktig tolkning av bildet du har. Veldig hyggelig med så fine tilbakemeldinger. Følte selv at bildet satt, og at jeg fikk frem noe her, men det er også spennende med tips om justeringer:) Prøver en V3 da. Fortsatt riktig god høst alle sammen. PS: Dere har vel sett den store gule månen i kveld?? Verdt å prøve seg på:)
eric w.

Hm mulig V3 ble litt blass i kontrasten..
André G.

3ern ble litt blass ja. Til tross for at fargen satt bedre der. Kjør ned occupacy enda mer og se hva du får til. Er egentlig bare en nøyanse av det "kalde blå" jeg tenkte i utgangspunktet.
Er jo full "leikestove" dette! :-)
Og ja, versjon 1 er knall.
André G.

4ern funker! Bra jobba! Fremstår kanskje som litt mindre detaljert enn ver 1 men her ble det kaldere.
Stå på!
Marit O.

Her bor det mye frustrasjon og historie i veggene,jenta virker så redd og hjelpeløs ut,kroppsspråke sier så mye her!
Di kalde tonene i versjon 3,gir en kaldt og guffen stemmning!En liten kontrast økning savner jeg!Et virkelig godt bilde du leverer her Eric!! :)

Mvh Marit
eric w.

Tusen takk for alle kommentarer.
Jan Erik F.

Herlig rom, i den grad man kan kalle det for det. Fotomessig utrolig bra setting. Synes dette er et sterkt og godt bilde. Holder en knapp på originalen. Fint at modellen har lyse klær, passer godt her.
Bra jobba!

Jan Erik
eric w.

Takk for det Jan Erik
Jan s.

hei
fete bilder. strukturen og skyggene. bra modell og. synes originalen fungerer best. det som jeg synes griper i bildet, er det varme lyset inn gjennom vinduet. rommet er kaldt og nakent, og jeg får følelsen av tvang. derfor blir lyset, det varme lyset som ligger over ansiktet hennes utenifra en bro til det frie. skyggen bak henne får meg til å tenke på tid. sikkert soluret som dukker opp i tankene. det finnes barnehjem i romania som har den standaren rommet har. ikke nødvendigvis madrasser i sengene. synes su har lykkes uten å tippe over til det klamme, teatralske.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu