Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger337
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_425908} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne Ø.
Liker dette svært godt. Assosierer til høst, regn, blader i front. Liker motivet, to personer, venter på bussen kanskje. Tatt gjennom glassruten på bussholdeplassen? Synes du har fått et godt toneomfang i sv-hv.
Roger H.
Strukturen i bildet understreker det enkle grafiske motivet. Spesielt likte jeg inndelingen og det rasket som ligger på bakken. Jeg liker det jeg ser her.
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg liker at bildene dine er utfordrende å kommentere. Ofte er kan det nemlig være vanskelig å kjenne hva jeg mener om bildene dine, enten jeg liker dem eller ikke. Man må tenke før man formulerer seg, og gjerne gi bildene en tid. Det er bra. Synes jeg.

Jeg liker dette fordi det nettopp trigger tankegangen. Den skitne overflata i bildet gjør veldig mye, og blir for meg et symbol på (skitten)by og råskap. Bladene som ligger på bakken forsterker den våte og smågjørmete høststemninga, og jeg liker det forsterkende uttrykket.

Bildet har godt linjer i forgrunnen, og vinkelen din kunne kanskje ikke vært bedre. Den ene foten gjør mye for at bildet ikke skal bli for flatt innholdsmessig.

Det negative er ikke mye, men jeg synes rektangelet bak den enes rygg trekker litt for mye oppmerksomhet.


vh ingebjørg
Ivan H.
Takk for tilbakemeldingen.

Var kanskje ikke få fengende for folk fleste dette, men setter pris på at dere tok dere tid til å skirve ned deres meninger.

Dette er egentlig to bilder, der "filteret" er et fotografi av en gammel murvegg. Har lagt den oppå hovedbildet og selektivt visket vekk i deler av bildet. Synes det ble en spennende effekt som forsterket høststemningen.

Bladene i bunn er med for å få frem høstfølelse, men også gi en skjør følelse i kontrast til mennene i busskuret. En tanke jeg får er to verdener. Vi lever i èn verden, men ofte tenker vi ikke på detaljer rundt oss..

Ja, de sitter altså i et busskur, gjennomsiktig vegg. Det hvite, som ser ut til å være på jakken, mener jeg er rester etter en reklame eller noe. Ening at den bør vekk.

Ja, det var noen av mine tanker om dette bildet.

Mvh
Ivan
Anders G.
Som Ingebjørg er inne på kan det være utfordrende å kommentere bildene dine. Det er mange assosiasjoner ute og går som underbygges av struktur og kontrastbruk i bildene. Dette bildet er relativt grafisk og det trigget først nysgjerrigheten min. Så ganske greit at det var et filter av noe slag du hadde lagt oppå busskur-bildet, og i denne sammenhengen fungerer det svært bra. God komposisjon med de horisontale linjene som neste peker i retning av et vevd teppe. Bra jobba!
Ivan H.
Takk for kritikk på eldre bilder, Anders. Setter pris på det!
Jeg kan tenke meg ja at det kan være vanskelig å kritisere bildene mine, men jeg gjør det litt vanskelig for meg selv og andre, for å kunne utvikle meg.

:ivan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu