I skyggen av en tornebusk
Utstyr
  • Canon 400d
  • 70-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_425136} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Terje R.

Liker godt farger og lyssetting her ville nok kutta noe foran, men det er jo flott med de skyggene i fremkant også. Spendende bilde.
Endre W.

Er ikke dette Oda?. Gammel venn av meg fra barneskolen!. Syntes det var gode kontraster, Bra lyssetting, Men kansje en smule overdominerende. Ellers veldig god komposisjon og kreativitet. Har sett fler av dine bilder på hennes facebook side. Er meget imponert!.
gard e.

Hallo Andrea,
behandler utlandet deg fint??
måtte jo klikke innom bilde ditt når det lå en halv naken jente der, var bra . men hva har skjedd med lyset i annsiktet hennes, så veldig lyst ut..
ha en fin dag ;)

hilsen Gard Q
Andrea G.

Halla! Ja har hatt en lengre paus fra foto.no, så tenkte slenge inn noen bilder nå, kjipt man bare fåt legge inn to om gangen heh men men..

Ja det lyset var snålt.. la ikke merke til det før det lå inne, tror fargeprofilem min kræsja litt jarra. men fjerner jeg bildet fra nett, får jeg ikke legge det inn igjen før om 10 dager så f. det ;)

Hvordan går det med deg? skal bla meg igjennom bildene dine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu