Hjelp!
I Ottaskogene har det den siste tiden gått rykter om ar Drivdalsgubben har søkt tilflukt for helbredelse av rekepesten. Om noen kunne redde ham fra denne stygge sykdommen, så måtte det være trollkjerringa fra Berget det blå.

Jeg selv trodde at dette var bare rykter, men rykter må jo avsannes så jeg tok derfor turen inn i skogene for å undersøke. Lengst inne i den mørkeste delen av skogen vet jeg at trollkjerringa tar i mot sine pasienter (de få som våger), og nettopp her traff jeg faktisk på Drivdalsgubben. Det er uten tvil at behandlingen hadde virket, for pesten hadde sluppet taket, og gubben virket meget oppegående. Man skulle dermed tro at alt var både fryd og gammen...

Dessverre for alle som følger med, og Odd spesiellt er det ikke slik. Trollkjerringa gjør ikke slike ting gratis, og Drivdalsgubben hadde ingen penger med. Trollkjerringa har dermed bestemt seg for at han må jobbe som gårdsgutt helt til gjelden er betalt i sin helhet. Dagene går med til å samle urter fra skogen, og til å holde trollkatten Samuel med selskap. Rømme nytter ikke da trollkjerringa vil omvandle ham til en grevling om han prøver seg.
Jeg lovte Gubben å sende en melding til herr Kjølstad om at han nå må få ordnet med en reddningsaksjon snarest.
Bildet inngår i albumet Diverse - Bilder som jeg av flere grunner ikke ønsker å legge inn under mine andre serier.
Småting fra skog og mark.
Utstyr
  • Canon EOS 450D
  • Tamron AF 28-300mm 1:3,5-6,3 XR Di
  • Brennvidde200mm
  • Blender-
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_424443} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Venche J.

Auda, sånn kan det gå når man ikke har med seg kontanter. Jeg spøtter i med en femtilapp, og starter herved kronerullingen for å få ham hjem til kjærringa. Dere andre får følge på. :)
Wenche.

PS. Artig fra deg.
Odd E. k.

Du gedigne fårepølse!
Det er fint at den gamleste av de gamleste skogene finnes enda og attpå til i Ottaskogen. Her inne finnes det alt fra fortiden som enda kan påkalle hjelp fra det innerste. At trollkjerringa holdt hus i den dype skogen er ikke forundringsverdig.
At drivdalsgubben søkte dit har nok den tidligere slekt hjulpet gubben med, for her kommer ingen lettskremt sjel. At gubben må betale for behandlingen er rett og rimelig, men at trollkjerringa trenger penger er ukjent. Hun kan vel ønske hva hun vil med sin magiske kraft.
Tror nok det er ugler i mosen her og at Wenche sin femtilapp er tapt for evig tid.
Drivdalsgubben trenger nok penger til en reise til Bergen der han kan finne igjen sitt gebiss i havnebassenget. Begynner å bli sår i kjeften nå etter all rosenrotspisingen. Kan ikke møte kjerringa på tunet i en slik tilstand. Håper det ordner seg, men penger trenger han sårt. Om han kommer seg fri fra gjeldsarbeidet med trollkjerringa er nok mindre tvilsomt. Vil nok ta noen måneder dette arbeidet.
Hva hender videre, prøver gubben å rømme fra alt arbeidet og hva så med straffen etter det. Trollkjerring kan nå han hvor han enn er, men så dristig og dum kan gubben være.. Hva nå, gir meg ende over!!!

Mvh

Odd E.

elin a.

Hva har han rotet seg bort i nå gubben.
Er enig med Wenche som spøtter i litt til å betale trollkjerringa, eller om han heller vil reise til Bergen, da støtter jeg den og.
Herlig bilde av gubben og katten.
Strålende fantasi.
Takk for smil og latter.
elin
Ann Kristin S.

Det er vel med Drivdalsgubben som med narkomane og andre som har kommet litt skjeivt ut, de blir sendt ut på landet for å få nye sunne opplevelser sammen med folk og dyr. Her har han kommet/blitt sendt til trollkjærringa for å kurere rekepesten og sikkert også for mandel og rosenrotavhengigheta si. Passe på katta til kjærringa skal han også, noe som virkelig er sunt og som kommer til å få gubben i god form for ser ut som en lettbent katt.
Nå skal vi virkelig se at gubben kommer seg og blir til en ny og bedre gubbe.

Artig og kreativt bilde.
Mvh Ann Kristin
Hans-Jørgen H.

Du store kringleboogie Egil!
Her har skjedd saker og ting. Gubben er blitt fri rekeviruset. Ja, de Ottaskogan, de Ottaskogan.
Men han ser meget betenkt ut der han står med graveredskapet sitt. Lurer sikkert på om han Matt Dillon fra ekornskogen kommer så han får haik ut av denne skumle trollskogen. Her må redningsaksjon igangsettes snarest og du som kjentmann må ta ansvar her Egil. Arme gubbe...som om han ikke har vært gjennom nok strabaser.
Trivelig å treffe deg!
Tyrin.
Tove H.

Morsomt bilde fra hin hårde dager - hoho:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu