Nydelig lys når tåken var iferd med å lette over fjorden ved Olden.
Liker symmetrien. Usikker på om komposisjonen fungerer med fjellet som viser kun på venstre side i bakgrunnen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-09-26 19:30:21
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • EF 35 1,4 L
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger451
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_424419} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kristin S.
Et rolig å behagelig bilde. Jeg synes komposisjonen er fin og oppfatter det ikke som venstretungt, selv om man bare antyde fjellet på venstre side.
Jeg liker at enden på brygga skrår litt i samme retning som fjellet. Og at man antyder litt av vannet slik som i det forrige bilde du la ut. Deilige toner:)

Mvh Kristin
Morten M.
fjellet er helt der det skal være å skaper dybde der.... meget bra komp med fjellet!! ellers en tidløs komp med symetri=) kanskje en tanke lyst?
Yngve Sem P.
Svale, deilige toner i kjempeflott lys, og med en komposisjon som jeg oppfatter som en anelse venstretungt. Hadde vært interessant å se en versjon med en cm kutt på høyre side.
Den roen jeg opplever i originalversjonen blir derimot forstyrret av det som minner om overdrevent bruk av burn-verktøyet på himmelen, og som har resultert i "klatter" der. Ser du forklarer det som et "strukturlag", og ettersom jeg altså misliker det, faller jeg ned på #2. For den kan veggen pyntes med. :)
Geir Helge S.
Takk for kommentarer.
Selv har jeg etter hvert falt ned på at bildet ikke blir for venstretungt, og kommer til å beholde det slik som presentret. v1 med strukturlaget (som er en gammel murvegg) ser jeg at kan være mer forstyrrende enn bra. Mulig at jeg kommer til å jobbe videre med andre strukturer. Enn så lenge er jeg enig med siste kommentator om at v2 er den beste.

Mvh
Geir H
Ivar B.
Tonene, varheten, stillheten og renheten er fint gjengitt og ivaretatt. Bildet er aldeles nydelig. Strukturlaget faller ikke i smak. V2 blir kanskje litt for glatt. Kanskje et lite støylag kunne tilført en tanke struktur og dybde i flaten? Komposisjonen fungerer, og jeg synes balansen er god. Et svært behagelig bilde å betrakte. Mvh Ivar
Ivan H.
Hei,

Dekorativt dette, og ser du har fått god kritikk fra de andre her.

Jeg skulle likt å sett en versjon der bryggen ikke er midtstillt, men lenger til høyre. Dette for å ballansere mot fjellet. Men er ikke så sikker om det fører til det bedre..

Ut ifra de versjonene du har nå, liker jeg v2 best. Men kanskje legge på litt cyan? Da tone det inn i bildet..

Mvh
Ivan
Erik J.
Et klassisk motiv i veldig bra utførelse. Balansen fungerer bra, og jeg syns antydningen av ås til venstre bidrar sterkt i en fin vertikal antydning av det jeg oppfatter som inngang til hav, jord, himmel. Versjon 2 er klart best, den gir et veldig fint lys i tåkepartiet.
Geir Helge S.
Takk for kommentarer til dere siste også. Mulig at denne skal opp på veggen, men det blir litt mer jobbing med struktur først. Synes selv at v2 blir for "glatt". Følte ikke at det var slik i virkeligheten, selv om v2 er nærmest resultatet rett fra kamera.
Geir Helge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu