HØST
Utstyr
  • CANON EOS 1000 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_424280} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Bjørn H.

Hva har du gjort her da Arild.ikke D70s eller høstfarger,synes motivet er bra,men det sterke sollyset ødelegger bilde,himmelen er for lys og sollyset legger seg nedover fjellsiden og ødelegger et bra motiv,prøv å kutte en del i toppen.

mvh.Bjørn
Eli S.

Tja, hva skal jeg si. Kjøpt deg nytt kamera eller? Er ikke Nikon D70s bra nok lenger? Eller har det sagt takk for seg? Hender det også vettu. ;-)
Selv om jeg av og til irriterer meg grønn over gjennskinnet av solstrålende fra objektivet, synes jeg det passet her. Ser ut som om alt lyset samler seg på en plass og stråler utover. Det var skikkelig flott her. Men himmelen kunne kanskje vært litt mørkere. Ikke noe kutt slik Bjørn foreslår. Himmelen er liten nok som den er. Den er også endel av motivet her, etter min oppfatning.

Ha ei flott helg.

Mvh Eli
Are H.

Må si meg enig med Bjørn H.: For lyst til å funke for meg.

Småpent, men hvor er dramaet?
Harald A.

Hei
Takk for konstruktiv kritik/kommentarer men her tror
eg at der er en forveksling med navnet, dette er
ikke Arild;s bilder dette er HARALD AASE bilder,

mvh.

Harald
Eli S.

Beklager. Så bare etternavnet, jeg.
Bortsett fra kommentaren om kamera, liker jeg bildet ditt.
En tanke for lyst. Ville ha mørknet det litt.
Mvh Eli
Bjørn H.

Hei Harald.
Beklager så mye,så bare etternavnet.

mvh.Bjørn
Avsluttet .

hehe, hei Harald
Ja det er ikke lett, man kan fort bli forvekslet, har skjedd før det.
Men, når jeg først er her, må jeg jo si litt om bildet ditt.
Det er et knakanes godt og fint motiv du har her. Å fotografere i motlys er ingen enkel oppgave. Synes du kommer vel ut av dette, men det mangler litt på etterbehandlingen, får å få litt futt i bildet. Trå til litt, med både farver og oppskarping. Jeg ville valgt i dette tilfellet å beskjært bort himmelen, ja det lille av himmel som går lenger ned i høyresiden kan få lov å være med:)
Jeg ville videre mørknet fjellveggen litt, slik at den blir liggende som en flott kuliss til motivet, som jo er dette vakre i front, med flotte trær, vann og høstfarver.
Vel, aldri så galt at det er godt får noe, viser seg å stemme i mange tilfeller:)

Men en ting kan jeg opplyse både deg og de andre, idag sitter jeg med nytt kamera:) Nikon D90. Så nå blir det sving på saker og ting.

Hyggelig å hilse på
mvh arild
Are H.

Til alle som har vært innom dette bildet;

våger å påstå at navneforvirringen (helt uskyldig, helt søt i dette tilfellet) illustrerer foto.no's store svakhet, at du i alt for stor grad får de kommentarer du investerer i, altså at dine "venner" følger dine bilder og omvendt.

Noen som kjenner seg igjen, f.eks. på at de er på fornavn med og kommenterer flittig på bidrag midt på treet, mens de lar spennende forsøk gli over i kålen?

Ja, jeg rammer også meg selv, ikke det at jeg har så mange groupies på dette forumet, men...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu