The goat of the apocalypse
Det var for hardt lys som jeg gjerne skulle fått dempet.
Utstyr
  • Canon 5D Mark II
  • Canon EF L 50 mm f/1.2
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger425
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_423540} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Der hvor lyset er skarpest ville jeg prøvd å stille ned highlights. Ellers veldig kult med fjellene og blå himmel i bakgrunn, samt vinkelen bildet er tatt fra - og nice touch med den gule merkelappen!
Lars-Anders M.
Ok som humorbilde.
Men ellers er vel ikke dette ett vellykket foto. Nesten hele bildet er uskarpt.
Mvh
LAM
Marius N.
Øye er skarpt og det holder for min del.
Skumle øyne og et lurt smil gir dette bildet et særpreg. Liker DOFen, den uskerpe bakgrunnen tar ikke for mye oppmerksomhet men det gjør derimot den gule merkelappen, den hadde jeg kolonet bort.
Et fint geite portrett.
mvh Marius
Chr. G.
Her synes jeg du er litt ute og kjører når det gjelder komposisjonen i forhold til hvor du har valgt å legge skarphetsplanet. Blikket søker mot øyet, men får ikke noe videre behov for å naturlig bevege seg mot høyre. Det hele framstår for meg forholdsvis vilkårlig. Den pretensiøse tittelen innbiller jeg meg er et forsøk på å få noe ut av et ellers mildt sagt ikke så veldig gripende bilde.
Kristin O.
Takk for kritikk! Jeg synes det er kult at et og samme bilde og tittel kan more, interessere og provosere dere. Jeg røper såpass at DOFen er valgt bevisst og at jeg skjønner at det kan irritere. Og jeg liker bildetitler med litt schwung i :)
Chr. G.
Provosere? Neppe. Men, det er jo en forestilling som kan være grei å gripe til når kritikk som ikke nødvendigvis roser bildet dukker opp :-) Irritere? Kanskje, fordi svakhetene i bildet er så opplagte.
Avsluttet .
Nja, innholdet er det viktigste, og skarpheten på øyet funker for meg, lander der og får greit med meg resten av innholdet. Uskarpheten gjør at bakgrunnen ikke dominerer. Posituren på geita(?) står fint til fjellformene i bakgrunnen. Den gule lappen hører med i virkeligheten, nr. 120. Annerledes ok bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu