Neste sommer...
En ettermiddag i sola i byen som oppfant strandstolene (Strandkörbe).
Synes jeg traff stemningen. Pent vær, men alle syntes enige om at det var over for i år.
Bildet inngår i albumet Strandliv -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D90
  • Sigma 50-150/2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_421263} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Isidoros P.

Et flott motiv og knal bra snapshot....mye som stemmer her i alle fall når det gjelder komp, format og rydige forhold ..jeg elsker lys fargetone men jeg tror litt mindre eksponering skulle gjøre at bilde fikk litt mer pastel farger..uansett liker jeg dette da..
isidoros
Are H.

Takk.

Ja, det er i grensen av overeksponert, jeg vet ikke. Kanskje noe i nærheten av "lucky accident"? Men jeg prøvde å få det lyst.

Og når det gjelder pastellfargene, så er de noe jeg har jobbet frem. Utgangspunktet er noe mer normalt/nøytralt i fargebalansen.

Ingunn T.

Trodde jeg hadde kommentert dette, men den gang ei. Har sett på dette flere ganger. Det er et godt motiv. Liker de sparsomme, forsiktige fargeklattene. Dama befinner seg på et godt sted i sentrum og det er fint at hun er utenfor fokusplanet. Kuttet i høyre side kunne fort fremstå litt plagsomt, men har blitt enig med meg selv at det ikke plager meg :-) Eksponeringen din gjør det bare mer spennende.
Jeg synes dette er bra.

Mvh Ingunn Teigen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu