Kveldsterne #1
Nei, det er ikke et tradisjonelt artsportrett.
Utstyr
  • 5dmk2
  • 200L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_421220} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Inger-Lise S.
Dette liker jeg godt. Komposisjonen med den kuttede vingen gjør mye for bildet. At du har valgt å vise terna i blått, mot den blå himmelen, er absolutt intet minus:) Jeg liker også godt plasseringen i billedflaten.Dekorativt.

Inger-Lise
Christer B.
Ja, det er lett å like fuglebilder som ikke skal være artsportretter og dokumentarskjønne, der går det jo 13 på dusinet. Liker den kalde blåtonen og den brutale kuttingen. Det er jo egentlig beskjæringen som gjør mesteparten av jobben her, og den er temmelig gjennomtenkt. Litt usikker på om det skal være mørkt i hjørnene, det rammer inn selve utsnittet men ikke fuglen som jo har vingen utenfor. Fint det her.
Thomas R.
Takker for tilbakemeldinger fra begge to. Bildet er jo som alle vet helt uegnet som artsportrett, men personlig falt jeg for andre estetiske verdier ved dette utstnittet og forsøkte å få frem litt action i kuttingen. Det at bildet egentlig var undereksponert gjorde heller ikke noe her. Angående de mørke hjørnene synes jeg det gir litt mer mollpreg som jeg synes er viktig for bildet, samtidig som jeg absolutt ser din invending Christer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu