Individuell konformitet III
Utstyr
  • Canon EOS 500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFarvemanipulert i Adobe
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger14
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_4212} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torbjørn L.

Jøss.. Dette var jo litt av et kunstverk i grunn.. Mener jeg har sett noe lignende før, så ideen er vel ikke helt ny... Men fortsatt, utrolig bra gjennomført!

mvh.

Torbjørn
Erland P.

Ja jeg mener også jeg har set et billede næsten magen til her på siden.
Men det gør jo ikke dit billede dårliger,for det er et flot og dejligt billede du har lavet,lad os se flere.
En dansk fotoven
terje s.

Tar tilbake all kritikk om overmanipulering. Her synes jeg havet kom til sin rett. Jeg ville kanskje valgt å ha et kvadratisk utsnitt med utgangspunkt fra venstre side, men det vil vel ikke du. Lyset ble veldig spennende – fint!
Tina E.

Gøy å få positiv tilbakemelding på manipulerte bilder! Jeg har to bilder til fra samme serie (kanskje det er dem dere har sett, de ligner!) : bilde nr. 3870 og bilde nr. 3877

Torbjørn L.

Aaah. sikkert dem jeg huska det ifra da! :-)

Hvor var det tatt igjen, Sola stranda?


mvh.

Torbjørn
Tom B.

Tina,

Du synes sikkert jeg er en sur gubbe (det syns ikke jeg), men du som helt åpenbart er så flink og kan PS - kan du ikke finne på noe sjøl ? Fint som bildet er, så får jeg ikke stort mer ut av dette enn av vann på lang lukkertid mot stener på stranda og spindelvev med sukk på. Du er flink - du bør skape noe..

Tom
Tina E.

Tom; jeg synes ikke du er en sur gubbe :-) , og tar kommentaren din som et kompliment/konstruktiv kritikk ! Man må tåle at ikke alle kommentarer er overstrømmende positive. Vel, jeg prøver også å skape noe, som du kan se på en del av de andre bildene mine. Må innrømme at utstillingen på Sola-stranden, hvor dette bildet er tatt, imponerte meg voldsomt, og inspirerte meg til å ta bilder. Selv om det ikke er min utstilling, er det min tolkning og avbildning.
Dag N.

Prøv å legg intensiteten og følesene du får fra denne utstillingen inn i andre mer personlige bilder (selvportrett f.eks). Du må videre Tina!
Dag T.

Jeg synes da Tina skaper noe, nesten hele tiden, dette bildet var flott. Nydelig vannflate og himmel, og plasseringen av hodene er elegant. Fortsett i din egen retning!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu