A cigarette break in Havana
Bildet inngår i albumet Central America -
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EF 24-85 mm f/3.5 - 4.5
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger313
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_420646} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bjarne N.
denne type bilder har jeg sett veldig mye av, og tatt mange av selv også. dette blir, i likhet av mange av mine egne bilder, bare en avbildning av det eksotiske: det har hverken, nerve, stemning, (ansikts)uttrykk, humor eller noe annet som gjør at det skiller seg ut. det er lett og se seg blind på nettopp det eksotiske, spesielt hvis du har liten reiseerfaring til slike steder, og gå i alt-nytt-og-eksotosk-blir bra-bilder fella. å reise i slike uvante miljøer stiller ekstra krav til fotografen.
Dag T.
Søtt bilde, lett å ta når man er i syden, men derfor blir det liksom ikke mer. Savner mer om hva hun driver med, eller kanskje blikkontakt.
Tom T.
Hei Kristin.

Jeg er nå tilbake til dette bildet, for n'te gang. Et fantastisk blinkskudd av en detalj av vår vidunderlige sammensatte verden, slik jeg ser det. Jeg kan sitte i lang tid og bare la tankene flyte når jeg har henne oppe på skjermen.

Dette er ikke en type bilde hvermansen knipser når man befinner seg i eksotiske strøk! Jeg antar at dette er et av fler du tok?

Mine øyne ser derimot en Dame som har gjort seg flid og ikledd seg sin fineste stas, for å gå ut en "fest-kveld" for å søke lykken. Riktignok ikke helt ung lenger, men det ser ikke ut til å affisere henne nevneverdig. "Evig ung"?

Du har fanget henne i et særdeles fortellende øyeblikk, hvor hun leter etter fyrstikker langt nede i sin kvinnelige verktøykasse. Hva annet som befinner seg der nede er bare opp til fantasien vår å forsøke å finne ut av. :)

Damens ansiktsyttrykk er jo i seg selv en studie verd, og hennes kroppsspråket gir meg et intrykk av en meget stolt og bestemt kvinne.

Du har vært god med detaljer, og ikke minst fargene i dette bildet. Og beskjæringen, jeg antar at du har beskjåret det, er absolut eminent.

Det er en slags sårhet i historien som bildet forteller meg. Samtidig som jeg gjerne skulle lært henne bedre å kjenne.

Det tekniske; slik som skarphet, lys, kontrast etc er for meg helt uinteressant å kommentere i denne sammenheng. Et av de aller beste bildene jeg har sett på FdN noensinne!

Mvh
Tom
Kristin O.
Hei og tusen takk for tilbakemeldinger Bjarne, Dag & Tom! Jeg har ikke fått med meg disse tilbakemeldingene så de har gått meg hus forbi. Veldig hyggelig at dere har tatt dere tid til å se på og kommentere bildet mitt.

Jeg har fått blandet kritikk av dere på dette bildet og det setter jeg pris på.

Tom kommer nært med sin karakteristikk av damen. Hun klarte å fange mitt blikk blant alt det andre fargerike på Cuba. Hun var meget stolt og hun ble sinna for at jeg tok bildet i et slikt sårbart øyeblikk, så jeg måtte faktisk betale henne en liten slant for å få lov til å beholde bildet av henne.Hun syntes det var stygt (hun fikk se på skjermen,) jeg forsøkte å overbevise henne på min dårlige spansk at hun var veldig interessant å avbilde og til slutt ble vi 'venner' og jeg fikk beholde det. Det er nok interaksjonen med menneskene på Cuba, som gjør at inntrykk derfra, sitter dypt i fotografene i ettertid. Jeg ser at andre kanskje ikke får mye ut av bildet og kan synes at det
er et kjedelig motiv.

Igjen, tusen takk for tilbakemeldiner. Inntrykket denne dama ga, sitter i meg enda, selv om bildet ble tatt for et par år siden.

Mvh
Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu