blå fjäril
Bildet inngår i albumet sommarfuglar -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_420538} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne Gunn P.
Fargen og posituren, originalt og morsomt!Likte at det er såpass mye uskarpt både foran og bak motivet, det "gjør" bildet synes jeg.
Utbrent i det hvite.
Et bilde som falt i smak hos meg!
Kristin S.
Deilig bilde. Liker komposisjonen, der den uskarpe forgrunnen danner en fin diagonal og er dybdeskapene mot den mørkere delen øverst.
Forgrunnen og de deilige tonene er også med på å skape en rent, mykt og lett uttrykk. Et behagelig bilde å se på. Hærlig blikk kontakt:) Finner ikke noe å pirke på.

Mvh Kristin
Ivar B.
Godt gjennomført bilde dette. Det smale dybdeplanet skaper bildet, gir renhet og uforstyrret blikkontakt. Blåtonene tilfører ro og kjølighet. Bruddet med refleksene i bakgrunnen forsterker dybden i bildet. Fin linjeføring. Mvh Ivar.
Inger-Lise S.
Et aldeles nydelig bilde, syns jeg.Vakre blåtoner her. Du har valgt en kledelig komposisjon.Jeg tror likevel bildet ville blitt enda bedre om du hadde kuttet litt i forgrunnen og fått fram et smalere format.Men det er lekkert slik du presenterer det likevel. Det gjør seg ekstra godt at blåfargen i bakgrunnen er mørkere enn den lyseblå forgrunnen.
Dyktig levert!

Inger-Lise
ingebjørg fyrileiv g.
For en særdeles godt behersket skarphet! Den duse innramminga forsterker overkropp og hode, noe som såklart er perfekt. Jeg liker også blåtonene, men tror dette også hadde vært lekkert mot hvitt. Refleksene som så vagt skimtes mot høyre er kanskje ikke så veldig pirkbare akkurat... Bra, Magnar. Har sett på det opp til flere ganger.

Ingebjørg
Magnar B.
Takk for inspirerande kommentarar! Fint at de er her og seier det de meinar, det gir meg masse!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu