Kjærlighet
Tatt i en gang med mange forskjellige farger rundt om kring, derfor konvertert til S/w og mørklagt området rundt paret.
Jeg er godt fornøyd. Bildet er etter min mening sylskaprt.
Bildet inngår i albumet Portretter -
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Caono EF 17-40 f 4L
  • Brennvidde40mmmm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetBlitz, håndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_420135} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Bjarne S.
Likte svært godt komposisjonen til bilde. Men det ser ut som at hovudet til mannen svever i lufta. Viss du hadde fått litt kontur på skulder så hadde dette kanskje gjort det bedre, altså berre heilt i overgangen mellom skuldra og bakgrunnen. Ellers så ser ein at du har retusjert litt i ansiktet til dama. Spesielt på kinnet og haka. Her burde du ha vore litt meir forsiktig med fiksinga. Men sjølv om der er litt å pirke på, så var det eit godt bilete!
Avsluttet .
Likte dette bildet. Ble flott og intenst.

Har sett igjennom bildene dine, og ser at ferdighetene dine i photoshop har blitt bedre og bedre. Motivasjon til å fortsette med å prøve og feile.
Andreas B.
Tusen takk for gode tilbakemeldinger.

Til deg Bjarne: Når det gjelder dette med mannen. Jeg har ikke utstyr til å kalibrere skjermen min skikkelig, men de erfaringene jeg har med utskrit er at de alltid er noe lysere enn skjermen min. Jeg tror derfor at en utskrift vil vise skjorten og skulderen tilstrekkelig. Jeg valgte å ha de mørke partiene så pass mørke for at det ikke skulle komme til syne at dette ble tatt i en gang og ikke i et studio. Jeg har ikke retusjert noe på dama, noe som etter min mening ikke var nødvendig heller. I 100% størrelse er det helt ho helt topp. Det eneste jeg har vært usikker på var om jeg skulle gått inn å gjort noe med glansen i panna, føler at den ikke er fornøyd. Fint om jeg får mer tilbakemeldinger på hva andre synes om det.

Til Jon Arne: Takk for hyggelig kommentar. Det er helt riktig at mine kunnskaper i photoshop kommer seg, men jeg har en lang vei å gå. Har bare brukt elements til nå, men har nå kjøpt CS4, så bare jeg får lært mer så skal det komme seg. Håper å finne noen vidoer på nettet eller noe sånt. Bor slik til at det ikke er så lett med kurs akkurat nå.. Hyggelig at du har kikket gjennom bildene mine. Har du tid er det bare å komme med kritikk, jeg har elefanthud så om du synes det er noe som er skikkelig håpløst, så er det bare å sparke til!


Stein Tore F.
Jeg syntes helt ærlig at dette så ut som et studioportrett. God kontakt med kvinnen, og det ligger en rolig og avslappet stemning over bildet.
Jeg kunne ikke se noen tegn til at hun var retusjert, og i tillegg til det så kan jeg fint se tegn til skulderen til mannen på min kalibrerte skjerm.
Teksturen i bildet er også kjempebra, nesten så man skulle tro at man ville kjent hår og skjegg om man hadde tatt på skjermen. Huden har også kjempebra detaljer i seg. Godt gjennomført bilde spør du meg.
Mikro-pirk: Nesten i øyehøyde på kvinnen, ute med håret hennes, finnes det en bitteliten flekk igjen av bakgrunnen som du ikke har fått fjernet.
Godt bilde!

Mvh Stein Tore
Andreas B.
Tusen takk Stein Tore!

Kjekt å få hyggelig tilbakemelding. Setter veldig pris på både positiv og negativ tilbakemelding, men når et er et bilde jeg selv er godt fornøyd med er det ekstra kjekt å høre at andre også synes det er flott å se på.

Jeg har skrevet ut bildet og der ser jeg også den prikken du omtaler, bra at du la merke til den!! Den bør absolutt bort!

Andreas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu