All plass du trenger, men likevel krangel om plassen?
Bildet inngår i albumet Argentina - Jeg skal forsøke å legge ut en serie med bilder fra Argentina etter hvert fra Ildlandet, Patagonia, Pampasen og det sydlige og nordlige Andes. Med den sterkt devaluerte pesosen er Argentina blitt en rimelig turistmagnet og et ypperlig reisemål for den som liker storslått natur. Noen bilder fra Buenos Aires kommer nok også.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_419489} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Knut Georg F.
Fin fire-deling av bildeflaten med fuglene i sentral posisjon. Hadde gjerne sett at halsene ikke hadde brutt horisontlinja, hadde passet med det ryddige mønsteret ellers. Dekorativt.
Mvh Knut
Inger-Lise S.
Jeg syns dette er et godt bilde. Fint slik de står på linje. Men siden naturen ikke skal være striglet, reagerer jeg ikke på hodene som stikker over horisontlinjen.Og mangelen på fjærnkontroll er jo alltid der :) Skal jeg pirke på noe, ville jeg kuttet vekk de 2 som står alene til venstre, pga mellomrommet.Men det er uvesentlig pirk. Og kutteforslag er jo blitt så "in" nå..;-)
Vakre fargtoner her og nydelig speiling i vannet.
Meget bra inndeling av bildeflaten.

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu