Helin Valdres
hdr 5 eksp.
Utstyr
  • Canon Ds mark lll
  • Canon Ef 16-35mm 1 :2,8 L ll usm
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/22
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_418847} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Torbjørn P.
Svak for HDR. Dette var veldig bra. Flott farger og skarphet. De 5 eksponeringene gir også full valuta i forhold til detaljer. Også bra farger.

Tror kanskje jeg hadde likt det bedre hvis vannlinja hadde ligget legger ned, pluss at du da også hatt fått litt mer himmel over fjellet til venstre.
Avsluttet .
Har aldri skjønt denne fascinasjonen for glorete HDR. Er det meningen at himmelen skal gå fra friskt blå til grå?

Detaljene er svakt gjengitt (å snakke om "flott skarphet" er med respekt å melde tøv), og den røde stripen i overgangen fra fjell til himmel er bare ett eksempel på skjemmende detaljer.
Avsluttet .
synes dette fungere flott som en overdreven effekt og skaper en "karikatur" av orginal utsnittet. kraftfult og dramatisk.

Med fantasien intakt ser man bort i fra detaljer som at himmelen går fra friskt blå til grå og den røde linjen på fjellet.

Det er jo litt av poenget mener nå jeg.

Sebastian Mortes H.
Hei. Dette er et av de flotteste HDR bildene jeg har sett. Fargene er veldig bra, dybden er spektakulær og speilingen i vannet er perfekt. Kan ikke si at det er mye å klage på her. Skulle ønske jeg også hadde det kameraet. :-)


Mvh
Sebastian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu