Anette
Tatt under worshoppen til Ragne Sigmond under Risør internasjonal Fotofestival.

Kun naturlig lys, med liten reflektor til venstre. Platen bak er en stålplate, fullt av fugledrit.

Modell: Anette
Bildet inngår i albumet People - Boys, girls and everything between
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-08-17 21:37:29
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Canon EF 85mm f1.2L II
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/1.2
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Annet iso 250
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_416583} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Thomas R.
Bra portrett med glimrende lys. flott positur og uttrykk på modellen, dukkeaktig makeup og påkledning. kreativ bakgrunn også, jeg tenkte ikke akkurat på fugleskit når jeg så bildet, bakgrunnen er akkurat passe blurry så flekkene blir bare dekorative. Jeg liker dette. Bra jobbing med naturlig (vindu?) lys og reflektor
Håvard S.
Hei Atle.

Våger meg frampå å gi deg en tilbakemelding da jeg synes bildet fortjener flere tilbakemeldinger enn den ene som er kommet.

Det første som slo meg var at dette virket veldig gjennomført og ikke minst gjennomtenkt.
Korsetten får meg til å tenke på noe adelig med referanser til britisk stormakt.

Bakgrunnen fungerer utmerket i den forstand at det skjer noe i bakgrunnen uten at det i det minste tar oppmerksomheten bort fra modellen.
Imponerende å se hvordan du bruker det naturlige lyset, selv om jeg synes det er i det lyseste laget på kvinnens vestre hals-/kragebeinparti.
Det tar bort litt for oppmerksomhet fra ansiktet.

Hilsen Håvard
Rune Edvin H.
Bildet er i seg selv klassisk, malerisk og vakkert. Det er jo også noe av det som gjør det vanskelig å kommentere det. Personlig så har jeg lett litt etter "feil" uten å finne det, og jeg tror nesten jeg savner ett eller annet som skurrer litt. Uansett vakkert.
Rune
Sverre H.
Hei Atle,

Veldig stilrent og teknisk flott bilde du presenterer. Formen du har valgt gir et veldig symetrisk og rent bilde. Det eneste som bryter symetrien er lyssettingen, som er noe hardere på den høyre siden, noe jeg egentlig likte.

Symetrien er også med på å lede blikket mot kjolen.

I det hele likte jeg tonen i bildet ditt, flott modell som kledde både kjole og bakgrunn. Rødt hår kunne ikke vært mer passende. Flott dette Atle!
Rebecca K.
Flott lys, gode farger og bra positur paa modellen. Adelig og klassisk.
Avsluttet .
Enig med de over her Atle, litt adelig positur og bekledning, rent og stilig.
Et spørsmål ang det tekniske bare. Hvorfor ISO 250?
Ville det ikke vært bedre med ISO 100 og heller lukkertid på ca det halve av 1/500? Eller har du en god grunn for innstillingene?
Atle J. G.
Bilde er tatt i en stor gammel fabrikshall (Flisvika i Risør) Hull i taket og veggene; fugl, vind og vann kom inn som det ville. Veldig spennende omgivelser. Anette har selv laget korsetten (det er jobben hennes) Er det ikke flott? På stort format blir dette bilde bare bedre, takket være dof på noen få millimeter. Enig i at skuldren hennes er for lyst, skal dempe den. Både korsetten og modellen gjør dette bildet til noe tidløst, mener jeg. Det røde håret, den hvite huden og de blå øyne er helt fantastiske. Adelig er nok en ganske bra beskrivelse. Og hvis du kan tenke deg hvordan hun snakker: ja hun snakker slikt også :)
Når det gjelder iso 250, er det vel egentlig mest pga av at jeg hadde den der i hele dag siden jeg fotograferte andre plasser i hallen tidligere. Her står jeg rett ved de store vinduene. Brukte 85mm og iffølge regelen hadde det vært nok med 1/100 sek. For sikkerhetsskyld kunne jeg ha brukt 1/250 og iso 125. Enig. Hastverk. Det verste er at bilde var litt undereksponert og er blitt lyst opp 2/3 stopp. Husk at dette bilde ble tatt under en workshop der vi fikk ca 10 minutter per modell. Hadde jeg hatt/tatt tid til å måle lyset så hadde nok iso 200 og 1/250 vært perfekt.
Takk for kommentarene dere :)
Håvard F.
Godt lyssatt, kreativ og flott positur. God modell. Liker fargetoner og helheten her. Spennende å lese hvordan du har utført fotoet Atle.
mvh
Håvard
Kjell Ruben S.
Veldig bra! Har ikke noe og komme med dessverre ... bare beundring!

mvh
Kjell Ruben
Erik J.
Jeg syns dette står utrolig fint fram! Utsøkte toner og linjer, der korsettet framstår sentralt. Modellen spiller fint med i sitt eget design, korsettet løfter blikket praktfullt, armstillingen bidrar til formene.
Ole A. V.
Dette var pent, meget pent. Jeg har veldig sansen både for lys, farger og stoffligheten i hele bildet. Fantastisk modell.
Det eneste lille pirket er at uttrykket til modellen ser litt påtatt/oppstilt ut, en anelse mer avslappet/naturlig ansiksuttrykk hadde gjort seg. Men det blir selvfølgelig veldig subjektivt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu