Kveldsøkt
Utstyr
  • Canon EOS 5
  • EF 28-105
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger112
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_4153} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Mats N.

Fint. Om det är tänkt att vara en silhuett vet jag inte, men det ser ut som om havet och hästekipaget gror ihop något.Det är snyggt använda ytor i övrigt, vackert med sanden lite diagonalt nere till vänster tex.
MVH/Mats N.
Geir Joar H.

Du er utrolig flink med valg av motiv, Kine! Men det var disse fargene da ;-)
Kinehw h.

Hei Mats! Det var tenkt å være en silhuett ja.....
Hva mener du med at de gror i sammen? Ellers; takk for fine kommenatarer!

Geir! For å gjøre det enda litt vanskeligere for deg å forstå mitt valg av film; det var en fantastisk vakker solnedgang denne kvelden!!!

Mvh Kine
Hans- Georg S.

Stemningsfullt bilde i S/H. Elementene er bra plassert i bildeflata.
Tenk å fått med speilbilde av hest/vogn!
Mats N.

Kine: Gror ihop=de flyter ihop, det är lite svårt att skilja häst och vagn från havet.Inte så att havet är svart, men ändå aningen för mörkt mot det egentliga motivet. Jag skall inte överdriva, bilden har god klass, den kunde bara varit ännu bättre.
Kinehw h.

Hei Mats!
På min skjerm ser jeg tydelig skille mellom hest og hav, kan dette ha noe med kalibrering av skjermer å gjøre? Men dersom det ''gror ihop'' hos deg så skjønner jeg jo at DET ikke ser så veldig bra ut, men det gjør det altså ikke hos meg.
Mvh Kine
Kinehw h.

Hei Mats; har i dag sjekket bildet på en pc (med sikkert alt for mørk skjerm) og da ser jeg godt ''gror ihop''-poenget ditt!! Synd at det blir slik!!!
Mvh Kine
Torbjørn V.

Hvis dette er på Sola-stranden så tror jeg at jeg har bilde av samme typen selv!

Stilig bilde!

:-)
Kinehw h.

Dette er på Sola ja! I hvilke sammenheng har du vært på Solastranden? Har du bilde av samme type som dette så er det garantert bedre enn mitt. Må ut å prøve igjen; ble ikke så veldig fornøyd! Men litt stilig er det jo; takk for kommentar!
Mvh
Torbjørn V.

At det garantert er bedre er nok litt drøyt å si!

Jeg bor på Forus i Stavanger så jeg og kona er titt og ofte på Solastranden og jogger eller tar bilder! Det er et utrolig stilig sted å ta bilder på!

Holder fortsatt på at dette bildet er knallbra!

:-)
Kinehw h.

Jeg er ikke så ofte der for å jogge, men det har blitt noen filmruller etter hvert! Vi er heldige som har så mange vakre strender i distriktet! Bare så synd de nesten aldri kan brukes til skikkelig ''strandliv''. Fortsatt glad for at du liker bildet mitt!
Mvh
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu