Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger608
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_415042} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Knut Georg F.
Helleristninger med dybdeperspektiv og landskap! Vakkert foto med reinens konforme positur, lys og skygger i vann og strand, og den fine strand/sjølinja. Vakkert.
Mvh Knut
Bjarne N.
originalt og veldig bra reisdyrbilde! fire rein sammen og fire hver for seg gjør susen!
Ivar B.
Jeg får nesten litt helleristningsfølelse. Dyra er fantastisk plassert og skaper en fin form. Blåtonene og strandmiljøet skaper rene og fine omgiveler som gir form og innhold full oppmerksomhet. Et svært godt bilde i mine øyne. Mvh Ivar.
Kristin S.
Dette var pent. Reinene har jo en hærlig plassering som danner et fint mønster. Liker også at de er i nesten siluett, som gir et rent og flott uttrykk.
Synes også strukturen i sanda er flott å se på.
Bølgene som skyller innover til venstre skaper liv og stemning i bildet. Liker dette godt.:)

Mvh Kristin
S. N.
I likhet med noen andre over her fikk jeg umiddelbar hellerisningsassosiasjon, antagelig fordi de blir nokså flate i silhuett, og fordi alle står med nesa (mulen? snuten?) samme vei. Plasseringa av dyr virker dessuten så lite tilfeldig, til natur å være, som om de prøver å fortelle noe. Veldig fint lys, med det nesten gullskimrende og varme i det stålblågrå. Jeg er ikke så flink til å formulere meg når det gjelder naturbilder, som ikke helt er min sjanger, men det er noe i dette som treffer, ikke bare pga komposisjon og lys, men kanskje fordi assisasjonene til hellerisninger gir øyeblikket et slags uendelighetsperspektiv. Intet av det moderne samfunn er med her, ingen oljerigger i horisonten, for eksempel, eller strømledninger, det er bare reinen og havet. Akkurat som det var reinen og havet dengang man laget bergbilder.
:) Silje






Carsten A.
Meget spesielt og tankevekkende bilde, en elegant utnyttelse av bildeflaten hvor dyrenes posisjoner i to grupper gir en særegen virkning. Ellers har S. Nilsen formulert seg veldig fint, jeg gjør hennes ord til mine . . .

MVH CA
Erlend K.
Blinkskudd! Fin effekt i mytlyset, og komposisjonen med dyr, strand og vann er fin. Det er lett å la seg friste av et tettere utsnitt i dette motivet, men ditt valg fungerer utmerket.

Det er flere mulige utlegninger av dette bildet, og alle gir dybde til fotografiet.
Fred S.
Umulig å komme forbi helleristningstanker, ja, den helt i front ligner forresten ( tanker på positur...)på Nord Trøndelags egen stolthet, nemlig Bølareinen i et helleristningsfelt nær Steinkjer.

Det andre som slår en er selvsagt selve formasjonen. Ser nesten ut som en kampformasjon, og følelsen av sluttet orden forsterkes av de horisontale linjene. Synes dette er svært bra.

vh fred
Tom Armand H.
Hallo Øyvind.
Behagelig komposisjon og jeg liker enkelheten med få elementer. Alikevel så fyller du bilderammen på en flott måte.
Litt avant med levende dyr når det gjelder deg? Har du skiftet "beite"?
Godt jobba dette Øyvind!
Christer Hoel O.
Spesiell formasjon på dyreflokken som står godt til formasjonen på bølgene. Uvant miljø å se reinsdyr i(mulig dette er et vanlig fenomen for reisflokker langs kysten?), derfor synes jeg bildet fremstår som originalt. Synes også dette bildet er svært bra
Mvh Christer
Stine J.
Originalt bilde av reinsdyr. Jeg assosierer som flere andre, med helleristninger. Formasjonen d reinen danner ser merkelig oppstilt ut. Fin utnyttelse av bildeflaten.

Meget bra.

mvh Stine
Øyvind A.
Mange takk for responsen!

Jeg tror det er slik at de går ned på stranda for å kjøle seg ned når det er varmt. Og jeg antar at det er kulingen fra Barentshavet som fikk dem til å stå slik, med nesa vendt bort fra vinden.

Tom: Å neida, jeg fotograferer levende skapninger også. :o)
Bare se på http://Antonsen.foto.no/

mvh Ø.
Kjell Sigurd S.
Stram komposisjon, mot det perfekte. Myke fine blåtoner i kombinasjon med de mørke dyrene gir ro og er godt å betrakte. Sjøen og bølgene tilfører det nødvendige tilslaget av liv og gjør at det ikke blir statisk. Likte dette veldig godt og har ikke så mye konstruktivt å komme med.

Mvh
Kjell S
frank ove v.
enig i de fleste positive kommentarer her. fantastisk bilde. jeg får likevel en følelse av at blikket i for stor grad blir dratt mot de lyse bølgene før det andre flotte åpenbarer seg.
Kjell G.
Her har du laget et veldig tiltalende bilde! Helleristningsassosiasjoner er nærliggende. Jeg synes fargenyansene i grått/blått og blågrått ble veldig spennede sammen med de mørke silhuettene.

Hadde de 4 dyrene til venstre spredd seg, kunne det ha blitt ytterligere pluss i margen.

Mvh Kjell G
Øyvind A.
Takk for nye kommentarer!
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu