Tango
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-08-09 17:29:50
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger291
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_414779} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Knut Georg F.
Bevegelser og rytme fanget på en flott måte både mht bevegelsesuskarphet, komposisjon med kryssende diagonaler og i toneomfang.
Mvh Knut
Avsluttet .
Knut har vel sagt det meste i kommentaren over her, og vil slutte meg til det. Her henger alt sammen i komposisjonen din. En enkel, men tydelig historie. Savner kanskje litt mere "smell" i kontrastene som jeg føler hanger sammen med motivet og en lidenskapelig tango (?) Presentasjonen i sort/hvitt passer også motivet godt.
Trygve A.
Takk for fine kommentarer begge to !
v2 er lagt til med økt kontrast etter forslag fra Kjell, og du har helt rett - jeg synes det ble mye bedre.
Man holder på å justere hit og dit, og justerer seg litt blind noen ganger.
Derfor veldig nyttig med slike tilbakemeldinger.

MVH ...Trygve
Roger H.
Et annerledes tangobilde, veldig bra komponert. Får følelsen at det går unna her. Bra du la ut V2. Den er klart best med fine kontraster og toner.

vh Roger
Trygve A.
Takk til deg også, Roger !
Hans Christian G.
et fint bilde! jeg har sett endel andre tango bilder i samme sjangeren hvor bevegelsen står i sentrum, men dette er gjort på en litt annen måte. Det eneste jeg synes trekker litt ned er den store flaten med fliser hvor det ikke skjer så mye. Hadde bildet vært i farger eller hadde flisene vært syslskarpe kunne muligens denne flaten vært gjort til noe interessant, men i mine øyne er denne flaten ikke spennende, med andre ord balanserer ikke bilde helt i mine øyne.
Trygve A.
Takk for din interessante kommentar, Hans Christian !
Jeg var inne på det samme når jeg jobbet med bildet, og er enig i at balansen skurrer en smule.
Jeg var innom flere alternative utsnitt før dette ble valgt, og vil vurdere alternativer etterhvert.
Originalen er jo også i farger, så vi får se hva det blir til.
Det er nok først og fremst fotarbeidet jeg synes er det vesentlige her.

MVH ...Trygve
Anne Ø.
Bevegelsene, kompen, de to parenes plassering gjør mye her for min interesse samt strukturen du får frem i helheten. Liker de lyse tonene i V2 der jeg synes du får fint frem sv-hv nyansene så bra frem.Liker dette.
Fred S.
For meg fungerer utsnittet og kompen greit nok, og såpass stor og naken flate må det bare være mellom de to parene, slik jeg ser det. Hva skulle en fgorresten ha der for å "fylle ut " ?
Du sier selv at "fotarbeidet er det vesentlige her", for meg skurrer nettopp fotoarbeidet, og da tenker jeg konkret på venstre ( eller er det høyre ?) fot til den kvinnelige danseren nærmest. Den er vridd i en vinkel som ser helt unaturlig ut. Slangemenneske ? Tror en anelse kortere lukkertid ville ha fungert bedre.

vh fred
Trygve A.
Takk for innspill til dere også, Anne og Fred !

Særlig kortere lukkertid ville medført andre utfordringer under de rådende forhold, men jeg ser absolutt poenget med foten.

...Trygve
Hans Christian G.
Det at den store flaten er uskarp gjør for meg at den store flaten kun blir en stor flate og ikke så interessant i lengden, jeg forstår at det under rådende forhold ikke var mange valgmuligheter med lukkertid, men det er jo endel av fotoarbeidet.
For meg er faktisk den vridde foten noe av det som gjør bildet spesielt, noe som gjør bildet litt magisk, det uttrykker en enorm bevegelse som kameraet klarte å fange opp.
Trygve A.
Takk igjen for ditt engasjement, Hans Christian !
At det er delte meninger tar jeg som et positivt signal.
MVH ...Trygve
Håvard F.
Et spennende bilde med mye bevegelse og god komposisjon. Et bilde som fasinerer og hvor en nesten føler takten i dansen. Likte dette.
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu