Utstyr
  • Canon Eos 500
  • Sigma 28-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger143
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_4137} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Birna R.

Du har jammen en samarbeidsvillig modell, Kine. Synd ikke vanndråpene synes bedre. Kanskje en idé å flytte seg selv, eller modellen, slik at det ble litt mer motlys der hun sto?

Teknisk sett er bildet greit nok, tatt i betraktning at det er skannet på en flatbed (antar at dette gir tendensen til svært lyse høylys, på grensen til å brenne ut). Fortsatt bra nok tegning inn i skyggepartiene, siden vann er temmelig lyst og synes godt ''i mørket''.

Kan du overtale henne til å hoppe uti igjen, eller er det blitt for seint på året? Skulle gjerne ha sett andre varianter.
Geir Joar H.

Flott bilde, men jeg savner fortsatt fargene, Kine ;-)
Mats N.

En verklig kanonbild, bara aningen störande att jenten är för ljust tecknad, man kan ju säga att bakgrunden är för mörk också om man vill.
Men jag tycker sammanfattat att det blir en bra bild som den är, det liknar lite åt solarisationshållet även om det inte är en sådan. Vackert!!!
Lars-Anders M.

Damen er for lys. Ellers er biløden iderik og bra.
Kinehw h.

Takk for kommentarer folkens!

Bjørn; bildet ble tatt på sensommeren i fjor, men jeg tror nok jeg skulle klart å overtale henne til å hoppe uti midtvinters! Hun er meeeget samarbeidsvillig; takk og pris! Trenger slike vet du! Selv hater jeg å bli tatt bilde av, så jeg setter stor pris på de som ikke er like feige som meg selv!! Du kan jo ta en titt på dette bildet: bilde nr. 2274, som er fra samme filmrull.

Bildet ble scannet fra en papirkopi jeg lagde her om dagen. Har ikke vært i mørkerom på ganske mange år, så jeg er litt stolt over å si at papirversjonen faktisk er langt bedre enn det jeg klarer å vise deg her Bjørn!!

Geir; jeg er veldig glad i s/h og kommer nok til å legge ut flere!!

Mats; takk, men hva mener du i siste del av siste setningen din?
Lars-A.; skal prøve igjen, kanskje kan jeg få til noe bedre? Hvem vet?

Mvh,Kine
Mats N.

Kinewh: Solarisation är inget som direkt är ''in'' numera, och jag har inte sysslat med det själv heller.Men ''förr i tiden'' innan allt blev datoriserat, var det ett tag en av de effekter man kunde (kan...) uppnå direkt i mörkrummet sitt. Starkt förenklat (jag vet inte i detalj hur man kan variera tekniken) går det ut på att man belyser bilden tex med taklampan i rummet, samtidigt som den ligger i framkallninsskålen. Då uppstår en del märkliga toner i bilden, olika starkt beroende på hur länge den ''extra'' belysningen görs. Alltså, bilden belyses ju först på vanligt sätt i under förstoringsapparaten, sedan det extra ljuset, som alltså i kombination med extraljuset ger bilden ett helt annat utseende.
att jag såg lite ''sånt'' hos din bild är bla för den är så mörk till vänster och bakom jenten/kvinnen. Jag ser inte om det är ett vattenfall hon står intill eller om det är havet som skummar upp, och bild ytorna ser lite ''kunstige'' ut. Men som jag redan skrivit, det är vackert, och du har tagit i exakt ''rätt'' ögonblick!
Och du, mer S/H, du kan ju prova detta som jag beskrev här...
MVH/Mats N.
Kinehw h.

Hun står i en foss, og grunnen til at hun er så mye lysere enn resten er fordi hun står midt i en solflekk (resten ligger i skyggen!!).

Tror jeg må lære meg skikkelig mørkeromsarbeid før jeg begynner å eksperimentere med andre ting!! Men takk for forklaringen!

Mvh Kine
Åse G.

Flott og stilig bilde. Jeg har stor tro på at papirkopen har bedre detaljer å vise fram - så som i ansiktet og kjolen. Jeg likte også bilde 2274 vedlig godt.
Kinehw h.

Takk for fine kommentarer Åse.
Noen dager siden jeg har sett aktivitet fra deg nå; er du opptatt med å planlegge ny Australia-tur eller?
Mvh Kine
Kinehw h.

Bjørn; tenkte bare jeg skulle nevne at jeg dro opp til denne fossen for å sjekke ut mulighetene for å ta en ny runde. Fikk meg egentlig en god latter. Det hadde kanskje gått dersom jeg skulle fotografere verdens tyngste mann, for jenta på dette bildet hadde forsvunnet temmelig fort nedover elva kan jeg røpe!!! Det var ''litt'' mer kraft i elva nå ja!!! Kanskje jeg får vente til vinteren setter inn?
Mvh Kine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu