• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-08-04 16:38:30
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_413601} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Liv F. D.
Godt beskrivende bilde med gode kontraster. Her får du frem ruskeværet ute og en hjemmekoslig litt gammeldags stue med trådgardiner og nyoppstilte blomstervaser. De mørke(røde) rosene er av plast mens den lille kvasten ved siden av som er satt opp i det lille glasset er ekte og plukket på veien inn. Kikkerten forteller at det er en nydelig utsikt når været er klart.

Får følelsen av at jeg har kommet inn i en feriebolig eller et gammelt barndomshjem.

Likte dette. Fint i sv/hv, det fremmer stemningen.

mvh
Liv ")
Roger H.
Har sett bildet ditt flere ganger. Først synes jeg det var rotete, men det er det ikke. Minner om et ærverdig gammelt hus på landet med fin bil utenfor.
Den tilhører vel gjestene. Det som står i vinduskarmen er nevnt. Den lille åklelappen over stolryggen gjør at man tenker seg miljøet i stuen.
En fin liten detalj.
Skimter litt bebyggelse utenfor vinduet uten at jeg er helt sikker på om det er en gård eller noe annet.
Det er jo heller ikke langt ned til vannet.
Fin miljøskildring med fine gråtoner.

vh Roger
Avsluttet .
Et vindu ut "mot verden", hvor kikkerten hører naturlig med. Trivselsfaktorer som blomster i vase (og i et drammeglass ?) Fin og detaljrik liten historie du har fanget her.
Ivan H.
Hei,

Ser meg enig i de andres kommentarer her (lener meg litt på de), men synes ikke bilen hører helt med her. Den tar opp litt mye fokus, synes jeg, særlig når det er en nyere bil.
Men kanskje du har en baktanke med det? Nytt kontra gammelt? Den er også litt rart plassert, i vindusrammen.
Tanker om dette, Ole?


Mvh
Ivan
Ole A. V.
Takk for kommentarer og betraktninger, ikke så langt unna det jeg tenkte med bildet men ser at jeg kanskje ikke treffer helt. Jeg hadde litt mer tanker om tilbaketrukkenhet/ensomhet kombinert med nysgjerrighet enn det dere har sett i det.
Ang. bilen så var jeg litt i tvil, den forstyrrer som sådan ikke tanken/historien jeg så for meg med bildet, men passer heller ikke inn i helheten og stemningen. Så i hovedsak er jeg enig med Ivan i at den ikke hører til der, særlig når den var så ny. Plasseringen når den først var der var heller ikke noe særlig, jeg hadde ingen mulighet til å få den fjernet mens lyset og været var som det var. Tvilen rundt bilens bidrag var litt av grunnen min til å legge ut bildet for kritikk.
Tok en kjapp og grov kloning og la ut en v2 uten bil for sammenligningsgrunnlag.
Roger H.
Hei igjen Ole
Har sett på V2. Jeg holder meg til originalen. Det kommer av at bilen er et "irriterende" element som jeg synes du må ha med. Den gjør bildet mer interessant for meg.

vh Roger
Avsluttet .
Har lyst til å si at jeg ser heller ikke "problemet" med bilen eller plasseringen av den, men ser derimot bilen som et naturlig innslag i miljøet til det jeg oppfattet som et "vindu mot verden" og det som foregår utenfor fra et litt beskjedent og tilbaketrukket miljø, slik som du selv beskriver det. Altså en hel historie. Kikkerten understreker dette sammen med litt "eldre" møblering? Vinduet derimot er moderne med isolerglass og det hele, men det kan jo være eldre i nybygget leilighet. Uansett, min mening er originalen. Det blir mindre spenning uten bilen
Ivan H.
Nja, ble litt usikker jeg nå. Når jeg såg v2.
Men i v2 får jeg en mer følelse av tommhet. Tristesse.
Så det kommer vel ann på hva du ønsker med bildet.

Hadde vi bare sett v2, hadde kommentarene sikkert vært like positive.
Det blir to bilder med noe forskjellig uttrykk.

Mvh
Ivan
Ole A. V.
Tomhet og tristesse er bra. Blir kanskje fort velbrukte klisjéer, men det er en uunngåelig risiko. Takk for kommentarene!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu