Borestranden med augustdønninger
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_413282} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Venke K.

Dette liker jeg! Flott dramatiske bølger og nydelige duse farger.Veldig fint med fyret i bakgrunnen.
Mvh Venke
Stig Antonio Å.

Flott bilde av et av surfe paradisene på Jæren. Var vel ingen ute og surfet den dagen?
Marit O.

Her viser du naturkrefter på en glimrende måtte,men med en justering i levels justere hvitbalangsen kommer bilde ditt enda bedre frem,fyret i bakgrunnen,viser virkelig vilken dimisjoner disse bølgene har!
Ville også beskjært i topp,da det gir en bedre balangse i bilde Einar!
Et flott bilde,men som sagt du har mere og gå på når det gjelder bildebehandling!

Mvh Marit
Rita H.

Flott dokumentasjon på hvordan været er/har vært de siste dagene. Synes jaggu jeg ser et par båter langt der ute, noen som reiser ut frivillig i slik sjø???
Du har fått veldig godt frem hvor mektig havet kan være, dette er et veggbilde.
Mvh Rita
einar e.

Takk for kommentarer! Bildet er tatt i begynnelsen av august for to år siden, og ingen surfet DEN dagen! Jo Marit, bildet kan nok redigeres - det er så uendelig med muligheter. I dette tilfellet har jeg med vilje vært litt forsiktig. Dere kan se bildet på yr.no også!
Mvh Einar
Nils B.

Tror det er riktig av deg å ikke korrigere dette bildet Einar.
For oss som vandrer en del langs havet er ofte saltdrevet, og vanndrevet fra bølgene en del av bildet. Slik jeg opplever bildet er det nett slik det er enkelte ganger når vinden river i bølgetoppene.
BRA
mvh Nils
Tone A.

Hei Einar
Endeleg fekk eg sjå heile bildet frå tv.no-storm med Feistein fyr og høge bølger. Så var det altså du som var fotografen. Gildt å treffa på deg i går kveld,sjølv om det var ganske kaldt og minna om haust.
Her er eg samd med Nils, pga all sjødisen i lufta gir bildet eit litt mjukt uttrykk.Feistein fyr er prega av å liggja bak denne sjødisen og har eit gyllent lys og vert som småe fargeklattar mot den gråtona himmelen.Fine detaljar frå Feistein fyr kor den grøntona vegetasjonen fortel at det verkeleg er sommar.
Flott eksponert kor dei skummande bølgetoppane gir kontrast mot den grøntona sjøen.Spesielt den store bølga midt i bildet som er i ferd med å bryta har skapre detaljar og får fram kreftene som rår.
God dybde med Feistein fyr og den vesle båten.Utsnittet fungerer godt med dei høge bølgene mot Feistein fyr og båten som blir så småe under himmelen.
Dramatikken kjem flott fram her.Du er heldig som bur så nær sjøen.
Helsing Tone
Cathrine L.

Flotte duser farger. Skulle ikke tro at dette var tatt i august, men nå er det en gang så at desse værgudene kan vi ikke styre.
Liker den blågrønne farger som kommer frem i bølgene og gir en litt varm farge i bilde.
Flott med fyret i bakrunnen.
Mektige naturkrefter som du har fanget på en super måte:-)
Mvh Cathrine
Nils Christian S.

Mektig bølgehav - flott med fyret på høyre side. Ville arbeidet litt med bildet i PS - fått frem litt mer kontrast og litt sterkere fargene bl. a.
Mvh N. Chr.
einar e.

Takk for kommentarer. Ja, jeg er heldig som bur så nær sjøen og kan følge med på hver en forandring, Tone! Oppmuntrende Nils at du godkjenner de valg jeg har gjort. Fint Cathrine at du liker de duse fargene - jo, det er svært uvanlig med så flotte dønninger i starten av august; det var en tropisk orkan som kom helt opp til våre farvann som gjorde det! Vel, Nils Christian, det er lett å jazze bildet opp i PS, men av og til er det en ide å ikke overdrive...
mvh Einar
Ivar S.

Blink - absolutt. Kanskje noko låg kontrast, men uansett eit mektig fotografi.
Truls L.

Dette var et skikkelig flott uværsbilde med flotte bølger :)

Mvh Truls
MaiLis S.

Wow,flott!mvh Mai-Lis

ps:kommer med noen bilder fra gjæren snart,jeg også,men desverre ikke så flotte som dine.
einar e.

Jeg gleder meg Mai-Lis! Fint at du liker bølgebildene mine...
beste hilsen Einar
Tove H.

Støtter Marits kommentar over her, men ellers må jeg si at du tar noen fantastiske bølgebilder! Her er det herlig drama....
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu