Dancer in the air
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-08-31 12:45:26
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_412924} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jørn K.

Hei Jan Erik. Likte egentlig begge bildene, men skriver kommentaren her. Ser ut til at du har fått tak i en modell som kan kunsten å oppheve tyngdekraften? Liker dette bildet best. Fine farger og flott positur. Bildet får meg til å tenke på frihet.
Avsluttet .

Bildene er flotte. Sier meg enig i Jørn, men horisonten er skev og bør rettes opp.

Ellers flott =)

Mvh AB =)
Mandy Christin P.

Enig med Astrid ang å rette opp horisonten. Syns også de kornete partiene i skyen oppe til venstre kunne vært jevnet ut litt.
Ellers er dette et veldig spennende og stilig bilde.

Mvh Mandy
Jens Kristian N.

Et veldig fint bilde med en flott positur. Jeg sitter foran en dårlig skjerm, men det kan virke for meg som om jeg synes at du har dratt litt for hardt i blåspaken. Jeg savner også litt detajer i beina slik at en ser at det er to bein og ikke ett digert et.

Mvh Jens
Jan Erik F.

Takk for tilbakemeldinger, enig i oppretting av horisonten :) Når det gjelder blåfargen er bildet tatt med kunstlys som innstilling på hvitbalansen. Har også dratt opp mer blåfarge da det gjør seg bedre på plexiglasset som jeg har trykket bildet på. Det lyseblå ville blitt transparent, derfor kraftig blåfarge. Kunne kanskje laget flere versjoner. Artig og lærerikt med fine tilbakemeldinger. Tusen takk:)

Jan Erik
Hanne Kristin A.

Dette var et flott bilde , herlig positur .
Liker den blå fargen og nydelig med dråpene fra føttene hennes . Men som nevnt tidligere , bør du rette opp horisonten. Da blir det helt knall : )
Mvh. Hanne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu