Min cello
Liker måten celloen ligger iforhold til kroppen, og hvordan hånen naturlig ligger "på hoften"... Valgte denne gangen farger:)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger760
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_412851} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Glenn M.

Hei

Dette synes jeg var veldig fint. Liker hvordan celloen ligger i forhold til kroppen som du også skriver :)

Glenn
Anne-Margrethe M.

Takker og bukker for det:)
Jan Inge K.

Liker de komplimentære (er det rette utrykket?) linjene.. og lyssettingen.. litt uskikker på blikket, men liker bildet ditt..:-)
Fred S.

sammenligningen mellom cellokropp og kvinnekropp er interessant, den, har sett eksempler på det i fotosammenheng tidligere, og i filmen "Jeg er Dina" husker garantert de som har sett filmen Maria Bonnevies avkledde cellospilling.
Ser du har et tidligere bilde av samme motiv ( det doble). Savner litt av sensualiteten en finner der i dette bildet, og ville nok ha hatt med flere linjer fra kroppen bak også. riktignok er en cello rimelig "heldekkende" når den legges på høykant, men modellen kunne ha vært plassert på et høyere underlag , slik at f.eks en hoftekam kunne ha løftet seg over kanten av celloen. Her blir det kun skulderen som blir referanse til sammenligningen kvinnekropp-cello.
Mer sensualitet kunne du også ha oppnådd med et direkte blikk, hvorfor hun løfter blikket på denne måten får jeg ikke helt tal i.
Noen innvendinger herifra, med andre ord, men småstilig er det.

vh fred
Duy P.

Synes det er et flott bilde med bra lyssetting.
Cello gjenspeiler den kvinnelig kroppen med former og kurver.
Bildet i seg selv er ganske sensual slik eller hadde det ikke vært noe spenning.

En delvis dekket kropp er mye mer spennende og fantaserende å se på sammeliknet med en komlett.....

mvh duy
Anne-Margrethe M.

Takk for tilbakemelding! Fred: Har faktisk ikke sett den filmen eller bilder fra "jeg er Dina", skal sjekke det ut! Ideene har jeg tatt ut helt og holdent fra eget hode. Enig at plasseringen kunne vært annerledes, men likevel likte jeg at celloen lå slik den lå, for å få en litt "statisk" følelse, ettersom også celloen er en gjenstand. At hun er naken, er sensuelt nok i seg selv. Men, kritikk i betraktning skal jeg nok gjøre enda en fotografering med cello, så får vi se om disse bildene vil bli bedre! :) Trenger erfaringen!
P.S når det kommer til blikket var det dette som i mine øyne passet best, litt tomt ,men undrende, hun er tross alt "en cello". :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu