Gammelt treverk
Litt svakt sidelys fra en nedadgående sol hadde gjort seg for å skape mer liv i treverket. Men solen har vært fraværende i de siste dagene her på Nordvestlandet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger306
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_412329} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Et tydelig motiv, men vanskelig å forholde seg til. Som du selv sier, kanskje skarpere sidelys hadde gitt mer liv i treverket som ser litt "flatt" ut slik det framstår nå. Ser også delingen og kvistene med andre farger som gir en balanse i det hele, men synes det mangler et "poeng" i formidlingen hvis du skjønner meg.
John H.
Gammelt trevirke er fasinerende i seg selv. Pluss for kompsisjon og balanse samt format. Bra at du ikke har mellomrommet mellom bordene midtstilt. Kvistene er også fint plassert i bildeflata.
Lite innhold og spenning.
Helt greit, men ikke mer.
John
Edmund M.
Takk for saklige innspill. Dette fotografiet er vel ikke stort mer enn en ren avbildning. Poenget er ikke mer mystisk enn at en grå, værbitt låvevegg har mange detaljer med liv når man kommer nært innpå. Fotografier av denne art, uten annet poeng enn å gjengi detaljer, står seg sjelden godt på egenhånd, men som en del av en kolleksjon vil de komme mer til sin rett. Kanskje..
Mvh. Edmund.
Sverre H.

Som nevnt av flere, gammelt trevirke er fasinerende. Du forsøker deg på en vanskelig oppgave her, og som du selv nevner, så mangler lyset til å skape den store spenningen. Men jeg er også helt ening med deg i at bilde i en serie med samme motiv kunne ha en viktig funksjon. Men som enkelt stående motiv savner jeg innhold.
Fred S.
Bildet viser i alle fall med all tydelighet hvor mye spennende liv, i form av varme og struktur, som finnes i gammelt treverk. Slik sett blir jo bildet ditt nettopp en påminnelse om de positive kvalitetene en kan finne i "det gamle", og da overlater jeg til hver enkelt å tolke "det gamle" i den retningen en måtte foretrekke.
Bortsett fra det er det kanskje ikke så veldig spennende rent visuelt.

vh fred
Edmund M.
Da kan vi vel konkludere med at vi har omlag samme syn hva dette fotografiet angår.. :o)
Edmund M.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu