The Fiddler
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger163
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_412095} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Simple bjutefull Lill Beate.
Jeg er så glad hver julekv, nei at du ikke har tuklet for mye over ansiktet hennes, som utstråler spilleglede, men hører jeg noen falske lyder?
Søtt, bittteelitt trangt for den hånden skal vel etterhvert lenger ned, og opp igjen?
Så, det blir litt for innepakka, og hun får ikke rom.
Fant dessverre litt småpirk denne gangen Lill Beate. Kanskje jeg overdriver litt? Vi får se.

mvh arild
Lill Beate Bru F.

Tusen takk, Arild:-))
Du var kjapp nå, he he, og du, helt greit med pirk...men, det er slik jeg vil ha det:-))
Kunne ikke tukle med den vesle jentas ansikt, likte så godt uttrykket hennes...og ja... var nok litt falske lyder å høre, men du så sjarmerende gatemusikant.
Avsluttet .

Åja, ekte gatemusikant. For et herlig oppsyn.
Don't toutche.

God natt
arild:)
Duy P.

LBBL, jeg kan ikke noe om kunst, men liker mange av dine kreativer. Så pirking her kan jeg ikke. Bare se og nyte det øyeblikket.

Du hadde fått mange kunst bilder hvis du hadde vært med meg til Millennium Park. Så mye motiver å ta, tenkte faktisk på deg og ILS.

mvh duy
Isidoros P.

Hei Lill.
Flott at du kommer med ny bilde.Ja veldig søt ansiktutrykt fra jenta som kommer flott framm.Etterbehandlingen liker jeg og synes gjør jenta enda søtere .Et flott bilde .
Sid
Roy Arne K.

Hei
Jeg har som jeg har sagt før - er svak for din stil. Har ikke mye negativt å si her - eneste er at det er for trangt i toppen - ville ikke kuttet av modellen der, men det er meg.

Veldig bra jobba det her - som vanlig.

Mvh. rak
Sissel N.

Kreativt igjen fra deg, dette er liksom blitt ditt varemerke med slike effekter:) Tror jeg ville kroppet litt andeledes for mindre midtstilling av hovedfokuset:)
Line Katrine B.

Hei!
Dette bildet likte jeg. Fint uttrykk i ansiktet hennes.
mvh Line K
Bjørn J.

Det skal mye til at photoshopfilter-bruk fungerer og her synes jeg ikke det fungerer. Selve motivet er litt for ststisk, kanskje or midtstillt. Jeg "hører ikke" hun spiller. Jeg tror jeg hadde kuttet litt i nedkant og på høyre side
Håvard F.

Ble et lite njaaeia fra meg denne gang Lill... Liker bildet, men usikker på kombinasjonen her. Elsker stilen din, og du har mange flotte i denne serien med filterbruk. Tror kanskje bildet er fint i org. - mulig jeg er litt rar... men ser for meg dette bildet i sort hvit og uten effekt...
Ha en fin dag :)
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu