Rebirth
Tatt ute på skjæra ved Risør.
Bildet inngår i albumet People - Boys, girls and everything between
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-07-20 11:21:17
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetKnallhard motsol (litt fra venstre) sjøen som reflektor i tillegg. En kunstig reflektor på ca Ø1m fra motsatt side for å dempe skyggene.
    Har brukt CPL filter.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_410338} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ivan H.
Hei,

Formene og linjene til kroppen gjenntas i berget.
Kontraster er sentralt her. Lys kropp mot et kaldt berg. At berget er så kaldt er jeg usikker på, men liker å tenke det. Tror nok at det er varmere enn det ser ut til.
Synes overgangen i håret, fra lyst til mørkt, er bra gjennomført. Hadde alt vært i hard kontrast med berget, tror jeg ikke det ville fungert så bra.

Synes dette ble bra.

Når jeg ser litt nøyere på bakgrunnen, og kontrastene på den, synes jeg det blir noe lyst oppe (særlig til venstre) i forhold til forgrunnen. Tror jeg ville prøvd å gjort det litt mørkere oppe. Hva tror du om det? Mulig vi har forskjellige tanker om det.

Toningen av huden er bra. Du har fått vekk mye av skyggene ser jeg, men på låret er en linje som ikke helt passer inn. Som den eneste skyggelinjen på kroppen. Pirker nå. Men påpeker det siden du har skrevet om teknikk og at det var et mål å dempe skyggene.

Alt i alt meget bra. Fungerer for meg.

Mvh
Ivan
Atle J. G.
Takk Ivan. Setter altid pris på så grundige betrakninger.

Fjellet bak har jeg mørknet litt allerede, den var faktisk enda lysere.enn nå. Skal se om jeg ikke må ta den enda et steg lenger.
Hadde sett skyggen å¨låret, men synes ikke den var så farlig. Men når du sier det, så er det faktisk den eneste som er synlig på hele kroppen. Dermed blir den likevell litt for 'tilstede'. Skal se litt nærmere på det, og prøve om det blir bedre.

Mvh AJG
John H.
Plasseringen av modelen i bildeflata. Kuvingen i berget balanserer dette fint. Håret gir en fin overgang til toneomfanget i berget. Fint at du har dempet overgangen i skyggepartiet i #2. Selv om lyset er hardt er toneomfanget fint.
Ingen minus
ingen
Det forundrer meg stadig at pipiper fanger større oppmerksomhet enn akt og portrett. Du fortjener virkelig oppmerksomhet for dine fantastiske bilder. Jeg er en stor beundrer av dine bilder. Gratulerer samtidig med månedens bilde som var en klar vinner.
John
Håvard F.
Liker ditt aktbilde her. Hun ligger i en fjellformasjon skapt under istiden. Positur som likner fosterstilling. Noe som får meg til å tenke natur og sårbarhet.
Spennende og flott bilde. V2.
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu