Altertavle i Mariakirken i Krakov
Det var en ny og befriende følelse å kunne gå rundt med min nye D700 og ta frihåndsopptak uten støy i dunkle og tildels svært mørke innendørs omgivelser, som f.eks. den praktfulle og overdådig utsmykkede Mariakirken i Krakov. Særlig ettersom både blits og stativ var forbudt. Man måtte forøvrig betale for rett til å fotografere inne i kirken, og uten blits og stativ kan man vel tenke seg resultatet for de mange kompaktkameraknipserne som nok hadde betalt til liten nytte...
Utstyr
  • D700
  • 50mm f/1,8
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFrihåndsopptak og 3200 iso.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_410083} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Erlend N.
jeg har flere ganger vært innom dette bildet for å forsøke å se hvilke kvaliteter det har som bilde. Ikke rent teknisk altså, men som et bilde. Ja for dette heter jo bildekritikken, sant. Men utenom at det da, rent teknisk, er en god avfotografering av en altertavle og godt kunnet stå i en bok om berømte altertavler hvis denne havner i denne kategorien.

Som innlegg under bildekritikken ser jeg ikke annen grunn enn at du har lyst til å fortelle alle hvor flott nytt kamera du har. Det har vel sine fordeler det også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu