En venn fra Østerrike, på stranda i sommer. Lurer litt på klippinga, og på den digitale redigeringa - er dette bra nok..?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-01-12 19:48:14
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-01-12 19:58:05
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2003-01-14 19:13:45
    Versjon #4
Utstyr
  • Nikon Coolpix 750
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHan påsto han ikke var fotogen, så tok bildet uten at han visste om det - fordelen med digitaruta ;o) Han så det selvfølgelig etterpå da. Kanskje ikke helt ''teknikk'' men...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger557
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_40952} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

veldig dumt med den derre strågreia nederst. ta bort den så blir det nok bra...

jANARKerik
Avsluttet .

Hei,

det er ingen regel for hva som er ''bra nok''. Til å begynne med så er jeg enig med Jan Erik ang. den ''strågreia'' i forgrunnen. Den er altfor forstyrrende, så den ødelegger i grunnen hele bildet, med minde bildet kun er ment som et minne for deg. Komposisjonen kunne kanskje vært litt annerledes, men jeg synes det er vanskelig å peke ut helt hvordan. Av en eller annen grunn vil øynene mine fokusere på overarmen hans framfor ansiktet. Tror derfor at overarmen blir litt for voldsom med denne komposisjonen. Ellers er det ikke noe mere å pirke på. Skarpheten er ok.

mvh,
Morten Riseth
Tone L.

Oj, oj, slakt fra første setning ;o/ Skyndte meg å fjerne den stråtingen. Så ikke hvor forstyrrende den var før det ble påpekt... Måtte klippe litt for å få det troverdig. Bluret litt på armen, da blir hvertfall blikket dratt mer mot ansiktet. Men har kanskje overdrevet litt..?
Avsluttet .

v#3 ble bedre.
Anne O.

hmm..jeg vet ikke helt, jeg har ingen problemer med ''strågreia''. jeg merker at den er der, men oppfatter den ikke som forstyrrende på noen måte. det er rart, men uten den blir det for mye arm, og det synes jeg forstyrrer mer. men når både ''strågreia'' og såpass mye arm er tilstede, dras likevel blikket mitt mot mannens ansikt. synes han har et temmelig sterkt og godt uttrykk. dessuten liker jeg ikke at du blurret armen på de siste versjonene.
synes orginalen er best, jeg!

-anne-
Avsluttet .

Versjon 3 er best, og vesentlig bedre enn nr. 1
Tone L.

Takker for kommentarer. Da har jeg visst en versjon for enhver smak - noen flere ønsker ;o) Hehe... Det er vel litt smak og behag det der. Kan ikke helt bestemme meg selv for hvem jeg syns er best. Men siste ser vel mer proff ut (eller mindre uproff ;o)) Og enig i at blurringa på armen kanskje var litt voldsom...

Tone :o)
Kjetil N.

Hei, fint uttrykk på modellen, han var visst fotogen likevel. Synes versjon 3 ble penest med en ren komp, men liker heller ikke blurringen her. Synes godt du kan beskjære en del av venstre side.

Jeg har litt problemer med liggende portretter. Føler at jeg må snu på hodet for å se ordentlig. Det går an å snu dette 90 grader mot klokka.

Sender et lite forslag på mail.
Avsluttet .

Det er jenter som skal ligge sånn :)
Neida, bildet var greit det.
Stå på
Tone L.

Tusen takk for kommentarer igjen, og for forslaget fra Kjetil på mail..!Haha, jeg syns helt klart det er gutter som skal ligge sånn ;o)

Legger ut Kjetil sin versjon. Bøyer meg i støvet for alt bortsett fra vendingen - føler sanden faller i hodet på han snart... ;o)

-Tone-

Kjetil N.

Hehe, blir litt rart når det er sand det er snakk om ja...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu