Langsæ
Mirwa og Andreas
10.07.2009
Langsæ gård, Arendal
Bildet inngår i albumet Wedding -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-07-13 00:54:15
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM
  • Brennvidde150mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Annetiso 400. Fra venstre en 580ex på 1/4 styrke gjennom en hvit paraply. Til høyere en stor sølv reflektor. Over dem en gammel tungstenlampe. Ellers dagslys.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_409483} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole A. V.
Usedvanlig tradisjonelt til deg å være, er jo mest vant til å se ganske kreative og oppfinnsomme bilder fra din kant. Innholdsmessig er det som nevnt tradisjonelt og fungerer i så måte bra, litt tunge farger som står godt til stilen. Teknisk upåklagelig.
Men, det blir litt pirk på små og litt større detaljer: Hjørnet på teppet burde vært glattet ut, og at midtstolpen på vinduet kommer rett opp av hodet på bruden er uheldig. Divanen blir for meg en anelse fremtredende og ville vurdert å vridd den slik at den ikke fikk så stor del av bildet. Rammen er vel en smakssak, men jeg synes det blir litt mye, og tror den hadde passet bedre til en mer kornete s/h-versjon eller et fargebilde bilde der hvitbalansen ikke fremstod så korrekt...
Atle J. G.
Takk for din kommentar Ole. Setter pris på det.
Ja, veldig tradisjonellt, og det skjønner du jo var meningen. Bilde er tatt på et museum og vi fikk ikke lov å rør noen ting. Denne sofaen var det eneste vi fikk lov til å flytte på, 10 cm. Teppet har jeg prøvd å rette opp, men den hoppet tilbake hele tiden. Har vurdert å gjøre det i etterarbeid, men det blir mye jobb. Stoplen bak ser jeg. I noen versjoner er den plassert mellom brudeparet, heller ikke så heldig siden den da skaper en avstand mellom de to. Tidligere stor sofaen litt mer vridd mot høyere, men da da så man en stor stygg skygge fra sofaen. (fra bruden) Ramma er smaksak ja, og er nok ikke min ting egentlig, men ville bare foreslå det for paret.
Mvh AJG
Gunnar John C.
Jeg liker plasseringen av volumene - i en sterk diagonal: maleri, brudgom, brud, sofa. Understreket av den litt stive armen hans. Stivheten er i det hele tatt så påtakelig og gjennomført at den skaper et riktig spennende bilde, synes jeg. Brudens pertentlig samlede hvite sko, som på en notelinje sammen med sofaens ditto. Vindussprossene er så fuzzy at de ikke forstyrrer men heller bidrar til det stivt sakrale - korset som symboliserer det tradisjonelle. Sånn sett er teppekrøllen helt på sin plass, som det ene lille bruddet av uryddighet. Men bilderammen synes jeg er mindre heldig og helt ute av rytme med min opplevelse av selve bildet.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Atle J. G.
Takk for gjennomført analyse og fine ord :) Liker rammen selv mindre og mindre også...
Mvh AJG
Olaf L.
Teknisk er det helt konge. Men det synes jeg resten blir også...hvis du skjønner...sist jeg så et sånnt bilde var fra kongehuset. Men smaken er som baken, noen vil sikkert ha slike brudebilder også:)
Olaf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu