Tinderangler
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger491
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_409424} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ivar B.
Fungerer bra dette Torbjørn. Tåka bidrar med mye stemning. Bildet gir ingen luftig følelse, selv om eggen er smal. Rangleren ser rolig og konsentrert ut. Fin bruk av lys og toner. Mvh Ivar.
Ivar B.
Hei igjen. Må legge til at fjellet/ eggen inni tåka i bakgrunnen er et viktig bildeelement. Den skaper mystikk og øker dramatikken i bildet. Et forsiktig tipp...er det Snøhettatraversen? Mvh Ivar
Torbjørn K.
Takk for gode kommentarer. Nei, dette er ikke Snøhetta, men ryggen inn mot Kvanndalstind i Romsdalen.

Torbjørn
Inger-Lise S.
Et godt motiv dette. Fin balanse i bildet, godt komponert. God stemning. Tåka gjør seg godt.

Inger-Lise
Avsluttet .
Hei
Jeg blir sittende å lurer på hva som befinner seg over kanten, noe som vekker min interesse. Ellers veldig enig i tidligere kommentarer.

Jan Roar
Ann T.
Hei Torbjørn - dette var et spennende bilde. Figuren som konsentrert går oppover denne små og sikkert farlig sti og inn mot tåket skaper bra dramatikk. Bra komposisjon og fine gråtoner.
Mvh. Ann
Fred S.
Tøft, uten tvil. Minner meg jo en god del om Ivar B`s bilde, ser nesten ut som om din klatrer er på vei opp den egga som Ivars vandrer er på vei ned...
Høyresida ser riktignok rimelig "trygg" ut her; et feiltrinn, og konsekvendsene blir kankje ikke de verste med et fall ned til høyre. Det som ruver i tåka bakom, derimot.... Er det ikke ved Kvanndalstind at Torshammeren befinner seg. Er det den vi aner ?
Fin komp, også her skaper tåka dramatikk, og holdningen til klatreren er en studie verdt; han ser ut som en matador som er klar til å møte oksen i nærkamp.....

vh fred
Håvard F.
Spennende bilde. Vilt og storslått natur. Flott komponert. Tåke og linjer drar bildet opp mot store høyder. Jeg liker det!
mvh
Håvard
Thorbjørn R.
Mens øvrige turdeltakere fortviler, så jubler fotografen når tåka kommer sigende. Stemningsfullt blir det gjerne, nettopp som på dette bildet. Komposisjonen er helt etter boka - sorthvitt nok et fornuftig valg.

Mvh Thorbjørn
Lars W.
Elegant komponert,og herlig stemning!!
Men, f/64? f/22? Ansel Adams hadde sin Storformat-"klubb" (som het f/64) med verdens-enere (virkelig!), og det å rappe navnet til den gjengen der, hvor de færreste når opp til lilletåa, blir litt teit...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu