Mot ein ny sommardag
ok
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger196
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_408980} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Truls L.

Dette var et skikkelig flott bilde med fine farger og flott stemning. Bare alvene som mangler her :)

Mvh Truls
Inger-Lise S.

Vakkert og stemningsfullt. Fint lys. De trærne og tåken gjør seg virkelig godt.

Inger-Lise
Egil S.

Dette er et typisk Netland bilde.
Du mestrer disse stemningsbildene på en fantastisk måte. De tidlige morgentimer er vakkre.
Godt arbeid igjen.

Egil
Dag I.

Hei Reidar

Et bilde med ditt særpreg. Stemningsfullt med god komposisjon. Liker godt dybden i bildet og lyset fra det mørke til soloppgangen vi synes å ane bak fjellene.

Mvh
Dag
Cathrine L.

Morgenstund har gull i munn.
Flott stemningsfullt bilde.
Egentligt inneholder bilde en del "dustre" farger men allikevel før det meg til å få en fornemelse av at en varm vakker dag er på vei til å våkne til live:-)
Mvh Cathrine
Eli R.

Ja disse tåkebildene er jo blitt ditt varemerke :-). Jeg var veldig begeistret til å begynne med. Nå syns jeg de blir veldig like, og kunne tenke meg mer markante komposisjoner. Kanskje mer vidvinkel men da forsvinner kanskje mye av tåka?
Kunne tenkt meg med dybde i dette bildet her i hvertfall. Jeg ser at du har ett tre foran og ett halvveis før du kommer til bakerste rekke, og det syns jeg er et godt utgangspunkt å bygge videre på. (Håper jeg ikke tramper i klaveret...)
- Eli
Reidar N.

Eli: Nei du tramper ikkje i klaveret. Eg liker godt å ta disse bilda fordi eg synes stemninga ute slike morgoner er heilt fantastisk. At det er einsformig har eg full forståelse for, akkurat som det er einsformig at enkelte fotografer nesten utelukkande legg ut fuglebilder eller bilder av ekorn. Vi er alle opptatt med kvar vårt.

Når det gjeld komposisjon så er det vanskeleg i seg sjølv. Når motivet forandrer seg kontinuerlig slik det gjer når tåka driv mellom trea blir det enda verre. Treet som i eine øyeblikket er står fint mot tåka i bakgrunnen er i det neste øyeblikk heilt innhylla eller knapt synleg mot ein tåkefri bakgrunn. Når ein endeleg har funne ein komp som funker, så har motivet forandra seg. Ikkje lett. Må berre fyre av når ein har eit motiv som ein aner det kan bli noko av. Så store variasjonen i motiv blir det heller ikkje når dei fleste bilda er tatt innafor 100x100 meter.

Det er få fotografer som legg ut lignande bilder, så eg håper dei er med på å bidra til eit mangfald her inne.

Takk for kommentar til deg og dei andre. Er svært glad for ærlige kommentarer. Forventer absolutt ikkje at alle har same bildesyn som meg, akkurat som eg slett ikkje deler bildesyn med alla andre.

God helg til alle.

Reidar
Håvard S.

Reidar in action igjen.
Flott stykke norsk natur igjen (formoder jeg).
Synes imidlertid at de to små trærne i forgrunnen gjør bildet litt rotete.
Stemningen er det ingenting å si på, den er vidunderlig.

Hilsen Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu